Vladimir Drăghia a fost la vot alături de soție! Câștigătorul Exatlon 1 și-a îndemnat fanii să îl urmeze: “Să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc”

Vladimir Drăghia a fost la vot în această dimineață, alături de partenera sa de viață, Alice.

Author: Matei Vaihan duminică 27 septembrie 2020 , 15:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice, au fost să voteze primarul Bucureștiului. Fostul câștigător al sezonului 1 de la Exatlon le-a arătat fanilor cartea sa de identitate, ștampilată, care atestă faptul că și-a exercitat dreptul de vot.

El și-a îndemnat admiratorii să se ducă și ei la secția de votare.

“Într-o lume normală, lupta asta n-ar fi trebuit să aibă loc. Ar fi fost o glumă proastă. Într-un colț avem doi oameni normali (spun doi pentru că îl număr și pe @vlad_voiculescu, nu doar pe @nicusordan.ro), doi oameni care arată, vorbesc, se comportă așa cum ar trebui să o facă, așa cum e firesc”, a postat Drăghia.

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Mihai Şora, după ce a votat: Domnul cu ştampila a zis „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri”

Citeste si: Miss Bikini care candidează la primărie este săracă lipită! Olivia Stan nu are bani nici să se întrețină! EXCLUSIV

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Vladimir Drăghia
Vladimir Drăghia, în momentul în care s-a anunțat că a câștigat concursul Exatlon 1

Fanii lui Vladimir Drăghia l-au felicitat pentru spiritul său civic

“Iar în celălalt colț avem reprezentanții unui sistem dovedit, în mod reletat, corupt, abuziv, mârșav și incompetent. Arată, vorbesc și se comportă ca atare. Dar noi nu trăim într-o lume normală, așa că lupta asta este cât se poate de reală. Partea bună este că astăzi noi suntem cei care decid rezultatul ei, așa că luați-vă buletinul și mergeți la secția de votare.”, a continuat Drăghia.

“Eventual sunați-vă și cunoscuții, îndemnați și pe rețelele de socializare, pentru că asta, astăzi, este șansa noastră. Ceilalți sunt extrem de bine organizați și motivați. Vă rog, haideți la vot, haideți să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc.”, a încheiat Vladimir. “Mulțumim pentru implicare și pentru suștinere!... Felicitari pentru atitudine si spirit civic!”, i-au răspuns fanii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si