Becali a invitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal! Câți bani a luat latifundiarul de la Primăria Capitalei în ultimii ani?

Gabriela Firea a fost invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali, eveniment care a avut loc la doar o săptămână după ce s-au înfruntat în instanță.

Author: Radu Constantin duminică 03 noiembrie 2019 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Situație cel puțin bizară între Gabriela Firea și Gigi Becali. Cei doi se înfruntă într-un proces ce vizează o expropiere, pentru care omul de afaceri a dat în judecată Primăria Municpiului București (prin Primarul General).

Procesul trenează din 2010 (la acea vreme Gabriela Firea nu era Primar General) iar acum a ajuns la Curtea de Apel București.

Primul termen a avuut loc pe 4 octombrie, cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei lui Becali, acolo unde Firea a fost prezentă împreună cu soțul ei, Florentin Pandele. Pe 39 octombrie, cele două părți au fost din nou citate, însă cauza a fost amânată în vederea suplimentării probatoriului iar următorul termen va avea loc pe 10 decembrie.

4,2 milioane lei dintr-un foc

Gigi Becali nu este la primul proces cu Primăria Generală a Capitalei. În 2016, el a obșinut la Curtea de Apel o despăgubire de 4,2 milioane lei iar în ianuarie 2017 alte 682.000 euro (decizia nu este definitivă și a fost atacată de ambele părți).

Citeste si: A rămas Gigi Becali fără bani după nunta fiicei sale? Latifundiarul a scos la vânzare un teren şi două clădiri pe care cere minimum 3 milioane de euro!

Gigi Becali și Gabriela Firea au o relație foarte bună de dinainte ca actualul Primar General să intre în politică.

Cei doi sunt prieteni de familie iar soții Becali iau cununat pe Firea și Pandele, devenindu-le astfel părinți spirituali.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si