Becali a invitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal! Câți bani a luat latifundiarul de la Primăria Capitalei în ultimii ani?

Gabriela Firea a fost invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali, eveniment care a avut loc la doar o săptămână după ce s-au înfruntat în instanță.

Radu Constantin, duminică 03 noiembrie 2019 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Situație cel puțin bizară între Gabriela Firea și Gigi Becali. Cei doi se înfruntă într-un proces ce vizează o expropiere, pentru care omul de afaceri a dat în judecată Primăria Municpiului București (prin Primarul General).

Procesul trenează din 2010 (la acea vreme Gabriela Firea nu era Primar General) iar acum a ajuns la Curtea de Apel București. Primul termen a avuut loc pe 4 octombrie, cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei lui Becali, acolo unde Firea a fost prezentă împreună cu soțul ei, Florentin Pandele. Pe 39 octombrie, cele două părți au fost din nou citate, însă cauza a fost amânată în vederea suplimentării probatoriului iar următorul termen va avea loc pe 10 decembrie.

4,2 milioane lei dintr-un foc

Gigi Becali nu este la primul proces cu Primăria Generală a Capitalei. În 2016, el a obșinut la Curtea de Apel o despăgubire de 4,2 milioane lei iar în ianuarie 2017 alte 682.000 euro (decizia nu este definitivă și a fost atacată de ambele părți).

Citeste si: A rămas Gigi Becali fără bani după nunta fiicei sale? Latifundiarul a scos la vânzare un teren şi două clădiri pe care cere minimum 3 milioane de euro!

Gigi Becali și Gabriela Firea au o relație foarte bună de dinainte ca actualul Primar General să intre în politică. Cei doi sunt prieteni de familie iar soții Becali iau cununat pe Firea și Pandele, devenindu-le astfel părinți spirituali.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si