Adrian a fost eliminat concurentul eliminat în gala de duminică de la Casa Iubirii.

Citeste si: Diana Șoșoacă, răspunsuri mult așteptate la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Oricărui bărbat ar trebui să îi fie frică de Diana Șoșoacă"

Eliminarea a venit spre uimirea celorlalți concurenți, doar că Bianca, fosta iubită a tânărului, care a fost și ea nominalizata pentru eliminare poate răsuflă ușurată, deoarece concurenta a rămas în continuare în competiția dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche.

Care este mesajul postat Bianca dupa eliminarea lui Adrian din competiția Casa Iubirii

Cu toate acestea, concurenta Bianca a luat decizia cu mult înainte și a calculat fiecare pas pentru a pune capăt relației cu Adrian, motivul principal al rupturii definitive dintre cei doi fiind discuțiile și certurile.

Citeste si: Eliminare neașteptată în Casa Iubirii. Trei concurenți au fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Chiar dacă la început, cei doi concurenți își recitau citate și poezii, acum, sunt că doi străini, mai ales în Gala care tocmai s-a încheiat. Să fie cumva altele motivele care o determina pe Bianca să fuga din calea unei relații cu adevărat serioase? Natalia, una din fostele concurente și o bună prietena a Biancăi, a dezvăluit pentru Culisele Iubirii faptul că frumoasa concurenta ar avea toate motivele să se comporte așa:

Citeste si: Nicoleta, în lacrimi. Ce decizie a luat concurenta

"Oare de ce a făcut asta, oare ce zice, ar trebui să stea puțin mai potolita.  Știu de ce e așa geloasa, știu istoria ei, știu de ce se comporta așa, totul are o logică. A trecut prin niște chestii mai puțin frumoase de care ea nu vrea să vorbească.

Știind chestiile astea, este normal să facă așa." 

Citeste si: Xenia este dezamăgită de Radu. Ce a făcut-o pe blondină să renunțe la cunoașterea cu el


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si