@27alina10

Bianca Pop a ajuns la nebuni. Oare chiar merita sa fie acolo?

♬ sunet original- Alina!

Bianca Pop a fost internată la Spitalul 9. Vedeta susține că fratele ei a bătut-o, iar mama ei a închis-o în acest spital. Fotomodelul susține că ea nu mai are familie.

Tânăra trăiește momente de groază. Ea este într-o stare nemaivăzută, iar acest lucru o afectează enorm. Aceasta spune ca a fost internată chiar de către mama ei și aduce acuzații grave și asupra fratelui său.

Citeste si: Frații lui Emi Pian au fost duși cu cătușele la mormântul lui Nicolae Duduianu. Cum a decurs înmormântarea interlopului

Focoasa brunetă este de nerecunoscut. Ea este o fostă ispită e unei emisiuni celebre de la TV. De asemenea, s-a făcut renumită prin prisma relației cu Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian. Relațiile sale controversate, cu mai mulți interlopi din România, au ținut-o pe primele pagini ale ziarelor.

Bianca Pop a ajuns la Spitalul de Psihiatrie

Lucrurile nu mai sunt roz pentru Bianca Pop. Acum se află internată fără voia ei la un spital de psihiatrie. Vedeta aduce acuzații grave asupra familiei ei, susținând că mama și fratele ei sunt vinovați pentru situația în care se află.

Bruneta susține că a fost și bătută de către propriul frate și amenință că va recurge la un gest necugetat dacă nu este scoasă de acolo.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Emi Pian arunca cu sute de bancnote la petreceri și îi umilea pe ceilalți invitați: „Pentru mine, banii sunt hârtii care trebuie aruncate la coșul de gunoi!” VIDEO

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele’’, a declarat Bianca Pop.

bianca-pop-internata-la-spitalul-9

Bianca Pop este de nerecunoscut.

[Sursa foto: Captură Video]

Bruneta a ajuns într-o ipostază neașteptată. Ea a declarat că dacă nu va fi scoasă se va omorî. De asemenea, afirmă că în spatele ei sunt mai multe clanuri din România. „Vreau și la pușcărie, să văd cum e și acolo. Handicapații...Vreau la pușcărie. Următoarea chestie este crimă...pe zdre****a de Loredana Chivu. Îi tai gâtul când ies. Am ajuns la nebuni. Interlopii toți sunt prietenii mei. Deja am vorbit cu cineva...bănuiesc că știți de Corduneni.

Vorbesc și cu Sportivii. Urmează să vorbesc și cu Pian, cu familia mea, Duduienii. Cu toți! Auzi, Hamude, să știi că ești un nesimțit și o...Știai că am probleme de sănătate, și te-am rugat să pui la story că am nevoie de sânge...ce ai făcut? N-ai postat! Ai crezut că vrei să-mi fac urmăritori. De ce nu spui la lume că ai stat pe banii mei în Italia?! Mă ocup și de tine. Dacă nu aveai prostituate pe afară, cum era? Vă spun eu, pentru toți care mi-ați făcut rău. Vă arată Bianca Pop caracter. Dacă Loredana Chivu a vorbit așa cu mine și m-a jignit, cineva va plăti. Credeți-mă, nu sunt nebună! Fratele meu m-a bătut cu pumnii și am făcut atac de panică. Am slăbit, dar îmi revin. Mănânc toată noaptea. Eu am terminat cu familia mea!”, a declarat Bianca Pop.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: El e moștenitorul secret al lui Emi Pian! Antonio Emi Pian s-a născut cu 10 zile înainte ca interlopul să fie ucis!

Bianca a mărturisit de asemenea că a fost abuzată sexual. „Vreau să știe toată țara cine m-a violat. Am intrat în depresie. Am fost alcoolistă patru luni. Acum sunt terminată psihic. Voi știți că am fost violată de cinci ori? Voi știți câte am pățit? Am avut un iubit, primul meu iubit, care m-a dus la prostituție și mi-a luat toți banii. Interesați-vă! Acum ce am? M-am despărțit de fostul iubit, din Oradea, Marius. Am vrut să mă împac cu el, l-am căutat o lună de zile. Dacă vreți să vorbim, să îmi scrieți pe WhatsAapp, vă las numărul meu aici. Ca să știți, Ciprian Pian mă caută!”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Frații lui Emi Pian, condamnați definitiv după ce au tras cu pistolul după un rival! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si