Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit despre momentul în care s-au îndrăgostit

Bianca Puterea Dragostei. Bianca a povestit cum l-a cucerit pe Livian.

Author: K.B. miercuri 12 februarie 2020 , 09:17

Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit
Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca Puterea Dragostei. Deși s-au despărțit, Bianca și Livian au în continuare o relație apropiată. Ieri, cu nostalgie, și-au amintit de începuturile poveștii lor de dragoste.
Bianca a povestit despre prima farsă pe care i-a făcut-o în Casa Puterea Dragostei.
"Era în a treia săptămână când m-am reîntors în casă și mister Livian era dincolo și nu știam cum să mă bag în seamă cu el. N-am știut ce să-i fac și am zis hai să mă duc să-i vărs orez în cap. Și am zis pe cine să iau. Pe Mari, că ea-i mai jucăușă, se joacă cu băieții", a spus Bianca.
"Și atunci mi-ai turnat orez în față și Mari de după perdea, mi-a dat o palmă peste ceafă.",
a completat Livian.

Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit
Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut o nouă cucerire? ”I-am luat cadou fetei pe care o plac”

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Bianca „Puterea Dragostei”: „Nu sufăr după Livian! El suferă mai mult decât mine...are o problemă...În șase luni de zile, aproape o dată pe săptămână i-am sugerat să ne despărțim”

Bianca Puterea Dragostei. Bianca a făcut un nou vlog în care spune totul despre despărțirea de Livian. Concurenta emisiunii spune că ea nu suferă după Livian.

Bianca Puterea Dragostei. Bianca nu suferă după despărțire. Fosta iubită a lui Livian Pop a mărturisit în cadrul clipului că nu vrea să-l pună pe Livian de la „Puterea Dragostei” într-o ipostază proastă și de asemenea susține că ea este persoana care a greșit cel mai mult în relație. „Eu am greșit cel mai mult! Livian a avut întotdeauna răbdare cu mine. Îmi pare atât de rău că nu puteți vedea ce se întâmplă între noi. Livian mă ierta de fiecare dată, Livian mă asculta de fiecare dată. Cea care a exagerat de cele mai multe ori, cea care nu i-a ascultat problemele am fost eu...” a spus Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit
Bianca Puterea Dragostei. Livian și Bianca au vorbit

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

Bianca Puterea Dragostei. Bianca nu suferă după despărțire. Bianca de la „Puterea Dragostei” a menționat că Livian este un lup și că ar trebui să-l protejeze toată lumea. „Nu sufăr după Livian! El suferă mai mult decât mine...are o problemă...Nu sufăr chiar deloc și vă spun și de ce. Acest om, deși a decis să ne despărțim, deși nu ne mai sărutăm, nu ne mai luăm în brațe, în fiecare dimineață îmi dă mesaje, îmi face cadouri, nu mă lasă să fiu supărată.” a zis focoasa brunetă în cadrul clipului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si