Black Friday 2021 este perioada din an când preţurile o iau razna. Reducerile sunt vizibile pe mai multe categorii de produse de la electrocasnice, telefoane, produse cosmetice sau cărţi. Esteto.ro este unul dintre magazinele online din România care an de an oferă clienţilor săi reduceri semnificative la mii de produse în perioada Black Friday 2021.

Produsele reduse fac parte din toate categoriile existente pe site, fiind vândute fie de esteto.ro,

fie de către parteneri. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday 2021- promoţii uriaşe pe Esteto.ro

Black Friday 2021 a început pe esteto.ro de pe data de 1 noiembrie, însă pregătirile propriu-zise au început cu mult timp înainte. Comerciantul a negociat achiziţionarea de stocuri încă din luna august pentru a nu se confrunta cu probleme în ceea ce priveşte preţul crescut sau lipsa de stoc.

Black Friday 2021 este un moment important din an, de aceea esteto.ro se pregăteşte temeinic pentru promoţiile pe care doreşte să le ofere clienţilor săi.

Esteto oferă cadou produse Alfaparf Milano pentru comenzile plasate în această perioadă

Dacă comandaţi produse cosmetice din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi oxidant primiţi cadou un produs Alfaparf Milano.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei.

În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling. Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Black Friday 2021 pe Esteto.ro se va desfăşura pe o perioadă mai lungă de timp

Deşi, evenimentul de Black Friday se desfăşoară de obicei într-o singură zi de vineri din luna noiembrie, Black Friday 2021 pe Esteto.ro va avea loc pentru o perioadă mai lungă de timp, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a-şi alege produsele necesare, fără să fie stresaţi de lipsa de timp sau de stocuri.

Începând cu data de 1 noiembrie, Esteto Black Friday 2021 este în curs de desfăşurare şi pune la bătaie preţuri excepţionale pentru mii de produse.

Cum a aparut evenimentul de Black Friday la nivel mondial

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday îşi are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienţii lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou.

Această practică a câştigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Intră pe Esteto.ro şi alege produsul care îţi face cu ochiul la un preţ foarte bun!

Citeste si: CITEȘTE: 5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si