Bobby Păunescu: “Românii și-au afirmat demnitatea! Românii merită respect!” Președintele ARMIS a vorbit despre votul din Diaspora

Boby Păunescu a vorbit despre problemele legate de votul din Diaspora.

Radu Constantin, marți 28 mai 2019 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ca urmare a disfuncționalităților prezentate de mass-media în cadrul procesului de votare pentru alegerile europarlamentare și referendum din Diaspora, când foarte mulți cetățeni români fie nu au putut să-și exercite dreptul civic fundamental la vot, fie au fost nevoiți să aștepte un timp foarte îndelungat pentru aceasta, Bobby Păunescu, presedintele ARMIS, adresează o solicitare decidenților de la nivelul Guvernului României să realizeze în regim de urgență toate măsurile necesare pentru ca situația de duminică (similară cu cea de la alegerile prezidențiale din 2014) să nu se mai repete, cu atât mai mult cu cât, la sfârșitul acestui an urmează ca românii să fie din nou chemați la urne pentru a-și alege Președintele.

Bobby Păunescu cheamă românii în Piața Universității

“Ceea ce s-a întâmplat duminică cu votanții din Diaspora a fost total neașteptat, mai ales după 2014. În acest moment a devenit evident că, pentru guvernanții noștri, cetățenii contează cel mai puțin. Pare că în ultimii ani au uitat că rolul lor este acela de a lucra pentru noi, toți românii, fie că suntem în țară sau am ales să lucrăm sau să locuim în alte părți ale lumii. Le cerem să revină către popor și să ne trateze cu respect! Eu si colegii mei îi chemăm pe români, duminică, 2 iunie, în Piața Universității, de la ora 18.30, să ne reafirmăm demnitatea, așa cum am făcut-o și la  urne, și să le arătăm că nu mai putem fi ignorați. Sigur că demersului nostru i se pot alătura oricare alte asociații, organizații etc.

Citeste si: Alianţa „România Demnă şi Puternică”, reacţie dură la declaraţiile oficialităţilor de la Budapesta: ”Să nu mintă şi să nu incite la dezbinare”

Și pentru că este o temă atât de importantă, noi, la ARMIS, am făcut o solicitare și către doamna primar Gabriela Firea pentru a ne permite să manifestăm pașnic, cu respect pentru lege“, a afirmat Bobby Păunescu, președinte ARMIS.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si