Bogdan Anicescu, interpretul care traduce mesajele autorităților pentru persoane cu deficiențe de auz, și-a pierdut un prieten: ”În inimile noastre te vom purta pentru totdeauna!”

Bogdan Anicescu este afectat după ce și-a pierdut un motan la care ține foarte mult.

Author: Petru Luca miercuri 21 octombrie 2020 , 18:23

anicescu
Bogdan Anicescu face parte din echipa Kanal D
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bogdan Anicescu este afectat după ce și-a pierdut un motan la care ține foarte mult. Bogdan face parte din echipa Kanal D, dar în perioada pandemiei a fost solicitat și de autorități.

El s-a aflat alături de președintele Iohannis, premierul Orban, ministrul de Interne Marcel Vela sau secretarul de Stat Raed Arafat, atunci când aceștia au transmis mesaje populației legate de instituirea unor măsuri în plină pandemie de coronavirus, el traducând aceste mesaje pentru persoamele cu deficiențe de auz. 

Bogdan Anicescu: ”Ne-ai arătat ce luptă mare poate duce un suflet mic!”

Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România. ” De aproape 5 ani și jumătate interpretez știrile pentru postul de televiziune Kanal D alături de minunata mea colegă Marieta Negru.

Facem o echipă foarte bună, reușind să acoperim toate zilele de filmare. Aici am căpătat multă experiență, lovindu-mă de subiecte de discuție variate, multe întâmplări semnificative, diferite „scenarii” de interpretat etc. Mă simt excelent acolo, mă înțeleg foarte bine cu absolut toată lumea și mă bucur când diferite persoane surde sau hipoacuzice ne trimit mesaje spunându-ne că le place cum interpretăm. Aș putea spune chiar că mă liniștesc ajungând acolo dacă anterior am avut o zi agitată”,  a declarat Bogdan, acum câteva luni. 

Anicescu
Bogdan Anicescu a sprijinit autoritățile în pandemie

Citeste si: Pandemia, de neoprit în România. Nou bilanț record: aproape 5.000 de cazuri noi de coronavirus

Ieri, Bogdan Anicescu a postat un mesaj trist, anunțându-și prietenii că motanul lui, la care ținea enorm, a murit.  ”Astăzi ai decis să pleci. Suferim acum, dar înțelegem de ce. Știm că ți-a fost greu, că ai răbdat mult, că nu așa ar fi trebuit să fie. Am luptat alături de tine până la capăt. Am sperat și am insistat, am continuat să ne imaginăm o zi frumoasă în care nu vei mai avea nevoie de tratament și te vei juca cu noi prin casă. Dar acceptăm decizia ta, Boris drag. Noi îți mulțumim pentru că ne-ai arătat ce luptă mare poate duce un suflet mic. Iar în inimile noastre te vom purta pentru totdeauna.(...) Pa, Boți... Prieten inocent”, a notat trist Bogdan Anicescu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si