Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Borcea. Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au precizat, pentru Mediafax că omul de afaceri a fost deja încarcerat, în urma condamnării.

Citeste si: Detalii de ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea, la un pas să scape de condamnarea la pușcărie! NIMENI nu a știut de asta până ACUM!

El este acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro.

Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!

În acest dosar, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a mai dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Cristian Borcea.

Fostul acţionar FC Dinamo a fost eliberat pe 2 iulie 2018, după ce a stat în detenţie de mai bine de patru ani, fiind condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru

evaziune fiscală în dosarul Transferurilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si