În total, în dosarul Retrocedărilor de pe litoral, au fost condamnate 32 de persoane cu sentințe totale de 120 de ani de închisoare. Tot în acest dosar mai multe hectare de pământ s-au întors în proprietatea Statului sau a orașului Constanța.

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

Miza principala a dosarului au fost terenurile din centrul orasului Constanta si din statiunea Mamaia, despre care instanta a decis ca au fost retrocedate fraudulos. Este vorba de un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro in dauna statului si 36,16 milioane euro in dauna orasului Constanta.

Dragoș Săvulescu a fost și el condamnat

Din 37 de persoane care au fost trimise in judecata in acest caz: 32 de persoane au fost condamnate, 3 persoane au decedat in timpul procesului, faptele s-au prescris in cazul unei persoane, iar o persoana a fost achitata. Curtea de Apel Bucuresti daduse, in prima instanta, o sentinta mult mai blanda: doar 9 persoane fusesera gasite vinovate si condamnate la inchisoare cu suspendare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: ANSVSA. Peste 1.100 de focare de pestă porcină africană, în 22 de judeţe; au fost sacrificaţi peste 365.000 de porci afectaţi de boală

Trei milionari au fost condamnati in acest caz la pedepse cu executare: Cristi Borcea, Dragos Savulescu si Georgica Giurgiucanu.

Dragoș Săvulescu e dat în Urmărire Internațională! Se crede că a părăsit România!

Imediat după aflarea sentințelor, oamenii legii au început punerea lor în aplicare și deja au întâmpinat primele mici probleme.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu este de negăsit și a fost dat în Urmărire Internațională.

Citeste si: Elena, cea mai sexy soferiță de TIR, și-a prezentat iubitul! Cum arată Cătălin, cel de care ea s-a îndrăgostit iremediabil!

El a primit 5 ani de închisoare cu executare în acest dosar și acum este căutat.

Polițiștii dețin informații că el ar fi părăsit România și că în aceste momente s-ar afla la Monte Carlo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si