Brigitte Pastramă și-a stricat relația cu al doilea ei soț, Ovidiu Torj, care a sărit în apărarea lui Robert Sfăt, fiul vedetei din prima căsnicie. Brigitte a fost măritată mai întâi cu omul de afaceri Octavian Sfăt, apoi cu controversatul Ovidiu Torj, un timișorean alături de care vedeta a stat vreme de 4 ani, între 2006 și 2010, dar și cu fostul mare sportiv Ilie Năstase, de care a divorțat înainte să-și unească destinele cu Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt
Brigitte este măritată astăzi cu Florin Pastramă

Citeste si: Brigitte, agresată de Florin Pastramă. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere- VIDEO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Certată recent cu Robert Sfăt, Brigitte a fosta atacată și de Ovidiu Torj, fostul ei soț, cu care are o fată, pe Sara. ” Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă”, a declarat Torj la televizor, anunțând că intenționează să o ia definitiv pe Sara din grija lui Brigitte. 

Ovidiu Torj
Torj, al doilea soț al lui Brigitte

Brigitte spune că și-a retras plângerile de la poliție de dragul fetei 

Brigitte a reacționat dur la declarațiile lui Torj, dezvăluind drama trăită alături de acesta. ”Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea.

Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie. (...)  Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!”  s-a confesat actuala soție a lui Florin Pastramă.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si