Bunicii Alexei au aflat de la TV ca nepotul lor a devenit femeie! "Cine suntem noi sa judecam? Il sustinem fiindca suntem o familie"

Bunicii Alexei au venit la Teo Show si au vorbit despre nepoata lor.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D marți 03 octombrie 2017 , 14:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa 34 de ani, Alex a devenit femeie." Ma simt femeie, nu am devenit femeie". La inceput, recunoste ca nu stia ce inseamna sa fie transgender. Alexa are doua fiice adolescente, care il sustin. "Imi spun Alexa sau mama".

Din nefericire, Alexa si-a pierdut locul de munca atunci cand a devenit femeie. A ajuns la limita existentei si a decis sa isi puna capat vietii. "Nu aveam bani sa platesc chiria. Am gasit sprijin in familia mea".

Alexa a venit marti la Teo Show cu bunicii ei, care au aflat de la TV ca a devenit femeie.

"Nu ne-a spus nimic si nici nu am observat niciodata nimic. Nu am observat nicio inclinatie spre genul feminin. Nu stiam ca probeaza rochii. Era mereu cu masinute, jucarii de baieti. Ma bucur ca am o nepoata, va spun sincer", a spus bunica lui Alexa.

" Bunicii mei au aflat din media ca sunt femeie acum. Este cel mai greu lucru sa spui direct celor dragi, familiei, ca s-a produs o schimbare. Stiam ca pana la urma familia mea va afla de la Tv. Stiam ca voi veni cu argumente, stiam ca vor intelege.

Am preferat drumul asta", a spus Alexa.

"In momentul cand am vazut la Tv, nu i-am spus absolut nimic. Am stat sa cugetam cine e de vine: noi, el sau societate. Analizand cu sotia, ne-am dat seama ca nu exista perfectiune. Cu ce putem sa o acuzam? Droguri nu a luat, alcool nu a consumat. Ii dau dreptate ca nu a putut sa ne spuna in fata, eu am probleme cu inima, sotia face 4 insuline pe zi. A vrut sa ne menajeze. Dupa ce am vazut emisiunea, l-am sunat si a venit. Starea lui sufleteasca era o lupta titanica. A suportat-o singur. Nu putem sa judecam pe nimeni. I-am spus ca nu trebuie sa se fereasca, fiindca il sustinem. Suntem o familie", a spus si bunicul Alexei.

"Ignoranta trebuie combatuta cu tact. Cu ce a gresit? Atenteaza la libertatea dumitale? Un om intelept simte nevoie sa mai puna si intrebari. Un om prost nu pune intrebari. Suntem noi cei care putem sa spunem dreptatea? Intelepciunea trebuie sa ne domine", a spus bunicul Alexei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si