Bunicul Luizei Melencu devine SUSPECT în cazul Caracal! A picat testul poligraf

Anchetatorii descoperă amănunte care îl incriminează pe Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, prima fată răpită de Gheorghe Dincă, în luna aprilie.

Author: M.A. luni 03 februarie 2020 , 17:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Oamenii legii l-au considerat suspect pe Stelian Iordache încă de la izbucnirea cazului.

Motivul? În timpul audierilor, bunicul Luizei a dat declarații contradictorii când a fost întrebat când și-a văzut ultima oară nepoata. În primă fază, bărbatul le-a spus polițiștilor că ultima dată a văzut-o pe Luiza stând în fața televizorului.

Ulterior, a afirmat că Luiza era cu mai mulți prieteni la barul din sat.

Bătrânul a spus pentru România TV că este indignat de faptul că autoritățile căutau în curtea lui tot felul de indicii și chiar cadavrul fetei dispărute.

Citeste si: Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă? Adevărul a ieșit la iveală!

„Eu am fost la pescuit în ziua respectivă, am stat de vorba de două ori cu Luiza. Am dat două declaraţii şi nu a corespuns ora şi locul unde mă aflam. M-am încurcat un pic după o noapte nedormită. A fost o eroare de ore, atât!”, a povestit Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, la RTV.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă și ce semnificație are! Abia acum s-a aflat

Bunicul Luizei Melencu a picat testul poligraf

Referitor la acțiunile anchetatorilor, Stelian Iordache s-a arătat deranjat de faptul că oamenii legii i-au ascultat telefonul pe toată perioada anchetei. Bătrânul este convins însă că polițiștii nu au vrut decât să descopere detalii despre dispariția Luizei Melencu și să găsească telefonul fetei. „Au venit să îi caute telefonul, nu cadavrul”, a spus Stelian Iordache pentru RTV.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si