Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă? Adevărul a ieșit la iveală!

Cazul lui Gheorghe Dincă și faptele sale au paralizat întreaga țară. ”Monstrul din Caracal” a fost acuzat că a răpit, violat și ucis două fete, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Author: A.M.S. luni 03 februarie 2020 , 12:49

cancan-1
Gheorghe Dinca
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comportamentul lui Gheorghe Dincă a fost îndelung studiat și au ieșit la iveală detalii tulburătoare despre el și trecutul.

Gheorghe Dincă a fost supus de către achetatori unui amplu interogatoriu, urmat de analize psihologice realizate de experți criminaliști.

Au fost implicați chiar și cei de la FBI, la cererea autorităților.

În urma acestor analize s-a descoperit și stabilit fundamentul comportamental criminalului și ce l-a determinat să acționeze să comită aceste atrocități.

Citeste si: Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a crescut într-un mediu ostil

”Monstrul din Caracal” a crescut într-un mediu ostil, care a favorizat apariția comportamentului nociv pe care acesta l-a avut. Se pare că toate lucrurile au pornit din copilărie. Gheorghe Dincă a fost crescut de tatăl său care era măcelar.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

De mai multe ori, acesta a fost încarcerat pentru comerț cu carne în mod ilegal. A fost un părinte drastic și violent, care considera că femeia trebuie să fie supusă bărbatului. După aceleași principii s-a ghidat și fiul său ulterior.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Tatăl lui Gheorghe Dincă, fiind măcelar aducea de multe ori acasă animale pe care le omora în fața lui, mai târziu acest lucru s-a transformat într-o plăcere pentru criminalul din Caracal. A dezvoltat o atracție pentru chinuitul și omorâtul animalelor. Obișnuia să chinuie și să omoare câini.

Cel mai traumatizant episod pentru Gheorghe Dincă

Episodul cel mai traumatizant pentru Gheorghe Dincă a fost când tatăl său s-a spânzurat. Bărbatul și-a luat viața în aceeași casă a groazei, în urma unei discuții aprinse. La momentul respectiv, acesta avea 72 de ani, era alcoolic și nu a mai făcut față problemelor pe care le avea.

Citeste si: Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu: "Eu sunt criminalul. Vă urez multă sănătate celor din familia Măceșanu"

Un tânăr violent și cu probleme

Toate aceste lucruri l-au făcut pe Gheorghe Dincă să devină un tânăr violent și cu probleme.

În gimnaziu a rămas repetent și, când a intrat în armată, l-a bătut pe unul dintre camarazii săi, chiar fiul ministrului Apărării.

Citeste si: Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

După armată s-a angajat la Spitalul Municipal din Caracal și a lucrat ca geamgiu timp de opt ani. După aceea, a plecat în străinătate.

Citeste si: Fiul lui Gheorghe Dinca va fi arestat! Daniel Dinca a fugit din tara dupa ce a comis fapta

cancan-1
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă s-a izolat de familie

Când a revenit în țară, Gheorghe Dincă a început să se izoleze, iar familia s-a distanțat de el.

După doi ani apare depresia și ”monstrul” de la Caracal este internat, de cinci ori, pentru tulburări de comportament. După aceea, Gheorghe Dincă a continuat să trăiască izolat, iar problemele de comportament nu au dispărut.

Citeste si: Gheorghe Dincă a vrut să-și pună capăt zilelor. Mărturii terifiante făcute de către psihologul criminalist Dorin Dumitran

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si