ISU Bucureşti Ilfov a acordat primul ajutor unui număr de nouă tineri, cei mai mulţi dintre ei minori, care au refuzat transportul la spital.

La concert participau mai mulți adolescenți

Zeci de tineri care s-au adunat, sâmbătă seară, la un concert organizat într-un spaţiu de pe strada Băiculeşti din Bucureşti s-au îmbrâncit pentru a putea ieşi din incintă, după ce o persoană a pulverizat în interior o substanţă iritantă.

Este vorba despre o hală din apropierea unui liceu. În busculadă, un tânăr a suferit echimoze la nivelul toracelui

Citeste si: Nicolae Ciucă, mesaj pentru români, de Florii: Mesajul central al creştinismului este iubirea ce ne aduce speranţă, pace şi solidaritate

Reprezentanţi ai ISU Bucureşti -Ilfov au declarat, pentru News.ro, că apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00:45. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, inclusiv un echipaj de terapie intensivă al SMURD. 

Care a fost reacția organizatorilor

Managerul SABIF, medicul Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că personalul medical a acordat îngrijiri medicale unui tânăr de 16 ani care a suferit escoriaţii minore şi echimoze în zona toracelui, în timpul busculadei. El nu a fost transportat la spital, plăgile fiindu-i toaletate la faţa locului. 

Citeste si: Elena Udrea ar putea scăpa de închisoare. Ce ar urma să se întâmple cu fostul politician, după condamnarea la arest

Alţi opt tineri cu vârste de 15-16 ani au avut nevoie de îngriji medicale, nefiind răniţi grav. 

Organizatorii evenimentului au reacţionat pe Instagram arătând că totul s-a întâmplat după ce o persoană necunoscută a folosit spray iritant. 

„Circulă foarte multă dezinformare. S-au luat la bătaie doi indivizi, iar unul dintre ei a dau cu spray paralizant. De acolo au degenerat lucrurile, oamenii fiind speriaşi şi mergând spre uşile de la ieşire, unde s-au înghesuit şi s-au împiedicat. Nu a murit nimeni, ne cerem scuze pentru neplăcerile create, vom afla numele celui care a produs această scenă neplăcută. Nu s-a spart nicio conductă de gaze sau alte zvonuri false. Ce s-a întâmplat aseară: un participant la concert a vrut să urce pe scenă în timp ce cânta Ian dar agenţii de pază nu l-au lăsat. Acesta a folosit un spray cu piper şi l-a folosit pe agentul care păzea scena. De acolo, lumea s-a speriat şi s-a îmbulzit către ieşire”, au scris organizatorii evenimentului duminică după amiază, pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si