Elena Udrea e condamnată la șase ani de închisoare  cu executare în dosarul ”Gala Bute”, iar acum ea se află în arestul din Bulgaria, după ce a încercat să fugă, dar a fost prinsă. 

Pe data de 19 aprilie ea urmează să afle dacă va fi sau nu extrădată în România

Există șanse ca Elena Udrea să scape de arest și să rămână în libertate, asta pentru că avocații ei au venit cu o serie de dovezi prin care să arate faptul că trebuie să-și ispășească pedeapsa în liberatete.

Chiar dacă instanța bulgară nu a fost convinsă până în prezent, acest lucru nu e exclus.

Citeste si: Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghechampf, după ce a dat-o în judecată: ”Un monstru”

Elena Udrea s-a plâns că în România condițiile de a sta în închisoare sunt insalubre, iar bulgarii au cerut un raport de la Ministrul Justiției din țara noastră. 

Elena Udrea ar fi primit mai multe amenințări

ea susține că a primit și amenințări cu moartea în închisoare, dar suferă și de osteoporoză, boală ce nu ar putea fi tratată în arest.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citeste si: Strigătul de ajutor al lui Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea cere ca blondina să fie eliberată

Pentru a se trata de această boală, Elena Udrea a cerut azil politic în Grecia, acolo unde spune că va locui timp de șapte ani să-și ispășească pedeapsa, mai ales că deja și-ar fi închiriat o locuință.

„Este foarte posibil ca statul român să își retragă mandatul european de arestare.

Gândiți-vă că singurul dosar în care s-a pronunțat în felul acesta în contestația în anulare este al Elenei Udrea și, dacă ținem cont de echitatea procedurilor din justiția din România, care e prevăzută și în Constituție, și în CEDO. Dacă ținem cont de rolul primordial al Înaltei Curți, acela de a unifica jurisprudența, în condițiile în care Înalta Curte de Casație a dat soluții diferite în alte dosare și în dosarul Elenei Udrea a dat soluția pe care o cunoașteți, este posibil. Pentru că mai sunt căi de atac, unele chiar pe rol, cum ar fi recursul în casație”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru al Turismului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si