Pompierii de la ISU Timiș au sosit la fața locului pentru a scoate trupul bărbatului din apă. Medicii n-au mai putut face nimic în cazul lui, doar să confirme decesul.

Trupul unui bărbat a fost găsit în apele râului Bega

”În cursul acestei dimineţi, 1 aprilie 2023, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în zona bulevardului Vasile Pârvan din municipiul Timişoara, în râul Bega se află trupul unui bărbat, posibil decedat.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă”, a transmis, sâmbătă, IPJ Timiş.

Citește și: Un elev de 15 ani a fost înjunghiat la o școală din Londra, iar un al doilea băiat de 15 ani a fost arestat ca suspect de agresiune

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar dacă trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, cei de la IPJ Timiș au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a afla în ce condiții a murit bărbatul.

Un bărbat s-a înecat într-o baltă, după ce a amenințat că se sinucide

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Găujani, a fost găsit mort, într-o baltă, după ce ar fi amenințat că se sinucide.

Citește și: O mamă a trei copii s-a înecat în vacanța din Bermuda în timp ce înota în mare/”Ne dorim ca ea să se întoarcă acasă, acolo unde îi este locul"

Un membru al familiei l-a descoperit și a alertat autoritățile, însă bărbatul de 50 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul. Bărbatul ar fi plecat de acasă cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

Cadavrul a fost a transporat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si