Câinele străzii protejează copiii și îi ajută să treacă strada în siguranță

Kupata, blănosul alb, cu mici pete negre, trăieşte pe străzi, însă în fiecare zi protejează copiii. Patrupedul ajută copiii să traverseze strada în zonele aglomerate, fără să fie învățat de nimeni.

Author: G.B. sâmbătă 01 februarie 2020 , 17:41

Câinele străzii protejează copiii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Câinele din oraşul Batumi, Georgia, a demonstrat o abilitate deosebită de a se strecura printre maşini și de a opri traficul. Kupata face asta fără să fie dresat de nimeni.

Animalul devine îngrijorat când vede cum copiii trec strada și îi ajută ca să nu li se întâmple nimic rău.

Câinele străzii protejează copiii

„Ori de câte ori observă copii pe vreun trotuar, vine lângă ei în mare viteză pentru a-i ajuta să traverseze în siguranță.” a transmis un trecător.

Câinele străzii protejează copiii

Citeste si: Rețeta copilăriei- ciocolată de casă cu lapte praf

Câinele latră la mașini pentru a-i atenționa pe șoferi să oprească.Când cei mici ajung pe cealaltă parte, câinele aşteaptă câteva secunde până când îi pierde din priviri şi apoi se întoarce la frumoasa căsuţă pe care i-au construit-o cei care îl iubesc.

Câinele străzii protejează copiii

Citeste si: Află cum să porți corect masca anti-gripă. Ce substanță specială conține masca

Câinele străzii protejează copiii și îi ajută să treacă strada în siguranță

Pe când era un pui, Kupata a venit la uşa Nonei Zakareishvili pentru a cere ceva de mâncare. Pe lângă hrană, femeia i-a amenajat şi un culcuş care să-l protejeze de frig şi odată cu trecerea timpului cei doi au devenit de nedespărţit. Patrupedul cu suflet nobil a crescut şi a cucerit inimile tuturor vecinilor.

Kupata a locuit alături de Nona aproximativ patru ani.

Citeste si: Copilul Vulpiței, lăsat la Blăgești, plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Vezi cum arată micuța Maria

Vecinii i-au pus porecle animalului, însă cea mai cunoscută a rămas cea dată de măcelarul local. Omul l-a poreclit „Kupata” adică cârnăcior. Cei doi au devenit prieteni buni şi tot el este omul care se asigură că loialului Kupata nu-i lipseşte niciodată hrana preferată.

„L-am numit astfel pentru că este mereu dolofan, fericit şi bine îngrijit.” afirmă măcelarul.

Câinele străzii protejează copiii

Imaginile au devenit virale în mediul online, așa că patrupedul a fost onorat de Oficiul Regional de Turism cu o căsuţă pentru câini, unde este în siguranţă.

Citeste si: Bunicuța și soba. Voluntarii i-au șters lacrimile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si