Maria Ghiorghiu anunţă că România va fi în doliu: ”M-a cutremurat această viziune”

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune cutremurătoare. Clarvăzătoarea spune că România ar putea să fie în doliu.

Author: R.B. sâmbătă 01 februarie 2020 , 16:12

Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maria Ghiorghiu. ''Dragii mei, în această dimineață, o lumina albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în fața ochilor închiși, chiar lângă căpătaiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej, la capătul căruia, tot în pat, dar sprijinit de tăblie se află Harta României.

În fața hărţii României tot în pat, la baza hărţii ardea cu flacără vie o lumânare, doar una singură.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: A prezis CUTREMURUL de azi-noapte! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fără de capac. Să fim buni, să fim milostivi şi cu inimă bună, cu sufletul plin de lumina Învierii Lui Hristos şi nu avem a ce ne teme'', a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

A prezis CUTREMURUL! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu cutremur. Previziuni Maria Ghiorghiu. Cutremur România 2020. Maria Ghiorghiu previziuni. Ultimele previziuni ale Mariei Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă PREVIZIUNE care sperie întreaga țară

„Dragii mei, în această noapte, m-a trezit un glas tare înspăimântat: Cutremur! E cutremur diseară! Clipă în care, dragilor, aud un huruit puternic,și am

în faţa ochilor închiși,o imagine de coșmar.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în doliu. Fratele celebrei clarvăzătoare a murit

Maria Ghiorghiu. Cutremurul era puternic, iar clădirile, blocurile se dărâmau precum castelele de nisip din joaca copiilor. Auzeam ţipete, urlete, strigăte de ajutor, în timp ce zidurile se desfăceau în bucăți și se transformau în moloz”, a scris maria Ghiorghiu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si