
1 din 2 | Valeriu Gheorghiță - Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare covid-19.

2 din 2 | Valeriu Gheorghiță a transmis când renunțăm la mască.
Valeriu Gheorghiță a transmis când vom putea renunța la masca de protecție. Specialistul a făcut declarații uluitoare despre renunțarea la purtatul măștii chirurgicale.
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID a menționat când vom putea renunţa la mască chirurgicală.
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că oamenii vor putea renunţa la masca de protecţie în momentul în care se va ajunge la un grad ridicat de imunziare colectivă şi atunci când oamenii de ştiinţă vor constata că nu circulă tulpini are virusului care să nu fie acoperite de vaccin.
Ce a transmis Valeriu Gheorghiță
„În momentul în care vom ajunge la acel prag de imunizare colectivă şi în momentul în care nu constatăm emergenţa unor tulpini care nu sunt acoperite de vaccin, cu siguranţă la acel moment se poate renunţa şi la utilizarea măştilor de protecţie, însă a vreau să menţionez că prin folosirea corectă a măştilor de protecţie ne ferim de
Medicul a arătat că datele centralizate atât în România, cât şi din alte ţări în care au demarat campanii de vaccinare, arată „o eficienţă a vaccinului în viaţa de zi cu zi” în sensul în care s-a dovedit scăderea
incidenţei cazurilor de COVID-19.Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț despre românii vaccinați cu prima doză împotriva coronavirusului
El a precizat că, la nivel naţional, s-a observat reducere a incidenţei bolii la persoanele vaccinate în prima etapă, la cele din centrele sociale, iar datele centralizate de medicii de la Iaşi care îngrijesc pacienţi dializaţi relevă o scădere cu 90% a incidenţei cazurilor la această categorie de bolnavi.
Citeste si: Dr. Valeriu Gheorghiță, despre cei care refuză vaccinul anti-COVID-19: "Nu vom mai înregistra..."
„Sunt aici ca să-ți transmit informația în timp real” - Relatează adevărul și duce mai departe tehnicile învățate în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Cu trei ani de licență și doi ani de master, plus experiența acumulată în presă, se declară o adevărată jurnalistă.
„Asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Sunt o persoană cu bun simț, iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii, animalele, natura și lucrurile frumoase. Ca un jurnalist adevărat, citesc și sunt preocupat de dezvoltarea personală. Sunt aici pentru mine, pentru tine, pentru voi, pentru a face ca lucrurile să funcționeze cum trebuie în țara noastră"
Georgiana Balaban ocupă funcția de traffic manager.