Când va fi gata stadionul Giulești. CNI a anunțat perioada în care stadionul rapidiștilor va fi inaugurat

Lucrările de la arena din Giulești prind contur pe zi ce trece, astfel că finalizarea acestora este din ce in ce mai aproape. Stadionul din Giulești, alături de stadionul Ghencea și cel de la Arcul de Triumf se află în procesul de modernizare pentru finala EURO 2020, care din cauza pandemiei de COVID-19 a fost reprogramată pentru anul viitor.

Andreea Bolocan, marți 20 octombrie 2020 , 20:00

stadionul giulesti ghencea steaua
Inaugurarea stadionului va trebui să aibe loc în primul trimestru al anului 2021[Sursa foto: digisport.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Compania Națională de Investiții a postat marți, 20 octombrie, fotografii cu noua arenă a rapidiștilor și a prezentat stadiul lucrărilor din acest moment de la arena din Giulești.

”A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua”

”Vești bune la început de săptămână! Vă prezentăm noi imagini cu arena din Giulești, unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior. A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua, iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior.“, s-a arătat în postarea celor de la CNI.

Directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan, a declarat în urmă cu puțin timp că data finalizării arenei din Giulești va fi contractual vorbind, în prima parte a anului viitor. Cefalan a mai precizat și faptul că odată cu finalizarea lucrărilor, arena va intra în posesia Clubului Sportiv Rapid București, care va putea începe programarea evenimentelor sportive.

Citeste si: Când va fi gata Stadionul Steaua din Ghencea

Citeste si: Lovitură dură pentru naționala României după înfrângerea rușinoasă din Norvegia

Inaugurarea stadionului va trebui să aibe loc în primul trimestru al anului 2021

“Precizăm faptul că pentru stadionul Giulești “Valentin Stănescu”, contractual, termenul de finalizare a lucrărilor este primul trimestru al anului 2021.

După efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiții către Clubul Sportiv Rapid București, beneficiarul final, în sarcina căruia cade exclusiv programarea evenimentelor sportive.”

Sursa: RealitateaSportiva


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si