Acuzaţii grave la adresa PNL: Candidatul USR-PLUS la Primăria Ovidiu a fost sechestrat

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS susţin că oamenii PNL din teritoriu încearcă să îi intimideze candidaţii USR-PLUS, după modelul patentat de PSD.

Author: Andreea Stoica joi 10 septembrie 2020 , 15:49

Alegeri locale 2020
Alegeri locale 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Cel mai recent incident s-a consumat în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, unde un apropiat al primarului în funcţie a încercat să-i sechestreze pe candidaţii Alianţei”, precizează sursa citată.

USR-PLUS a depus o plângere penală în acest sens.

Reprezentanţii Alianţei USR- PLUS spun că în cursul zilei de miercuri, în timp ce se aflau la groapa de gunoi a oraşului Ovidiu, pentru a vedea cum sunt prestate serviciile pentru care locuitorii plătesc tot mai mulţi bani, candidata USR-PLUS la Primăria Ovidiu Doina Cojocaru şi vicepreşedintele USR Ovidiu Daniel Balaeş au fost împiedicaţi să mai plece de un cunoscut personaj pe plan local, apropiat al primarului în funcţie, George Scupra, potrivit unui comunicat al USR-PLUS.

„Am fost intimidaţi în cel mai interlop stil posibil de către Nelu Funda"

„Am fost intimidaţi în cel mai interlop stil posibil de către Nelu Funda, unul dintre apropiaţii primarului în funcţie George Scupra, primar care, de mai bine de o lună şi jumătate, refuză să facă public contractul de salubritate pentru care oamenii

plătesc. Vizibil deranjat de prezenţa noastră acolo, acest domn Nelu Funda, cunoscut în oraş ca fiind şeful gropii de gunoi, a închis porţile şi le-a blocat, îngrădindu-ne posibilitatea de a părăsi zona. Am depus aseară o plângere penală pentru două infracţiuni. Jalnice metode de a face campanie electorală şi jalnice metode de a conduce un oraş”, a declarat declară Doina Cojocaru, conform sursei citate.

Citeste si: Candidaţi alegeri locale 2020: Lista completă a candidaţilor PNL şi USR PLUS pentru marile oraşe

Sursa menţionată mai precizează că actualul primar George Scupra, candidat din partea PNL pentru un al treilea mandat, este fost membru PSD, „partid de la care a împrumutat atât atitudinea de jupân al oraşului, cât şi tehnicile murdare de campanie”.

Acţiuni împotriva candidaţilor USR-PLUS

Alianţa mai acuză că de la începutul acestei campanii electorale şi chiar dinaintea debutului oficial, reprezentanţii şi candidaţii vechilor partide politice s-au întrecut în acţiuni împotriva candidaţilor USR-PLUS.

Citeste si: Nelu Tătaru: "Suntem într-un platou dinţat, a doua cocoaşă din primul val. Ar putea urma o pantă ascendentă"

Alegeri locale 2020
Alegeri locale 2020

„Fie că a fost vorba de demolarea cu excavatorul a panourilor Alianţei şi de sabotarea conferinţelor de presă ale candidaţilor USR PLUS, fie de clipuri fake distribuite în spaţiul virtual. În loc de soluţii concrete şi de dezbateri de idei şi proiecte în beneficiul românilor, vechile partide politice apelează la tentative de intimidare şi la diversiuni menite să distragă atenţia oamenilor de la problemele reale de care se izbesc, zi de zi, în oraşele lor. Nu vor reuşi! Nu ne este frică, mergem mai departe şi vom continua să ne prezentăm candidaţii şi soluţiile pentru Bucureşti şi pentru întreaga ţară. Schimbăm România, stradă cu stradă, oraş cu oraş”, mai transmite comunicatul de presă.

Citeste si: Nelu Tătaru propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile: „După cum vedem şi evoluţia, suntem...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si