Cântăreața de muzică populară condamnată la închisoare după ce a decapitat un om și-a revenit! Irina Maria Birou și-a sărbătorit fratele FOTO

Irina Maria Birou, o frumoasă solistă de muzică populară, a provocat un groaznic accident rutier, fiind condamnată la închisoare cu suspendare.

Author: Petru Luca miercuri 06 februarie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Frumoasa solistă de muzică populară Irina Maria Birou a fost implicată într-un teribil accident rutier, soldat cu victime omeneşti. În septembrie 2016, aflată la volanul maşinii sale, Irina a lovit un bătrân de 83 de ani, pe care l-a decapitat, artistei fiindu-i deschis dosar penal. Fata

unui agent de poliţie din Filiaşi, Irina Maria a fost condamnată pentru fapta sa, în primă instanţă, la doi de închisoare cu suspendare.

În 2016, Irina Maria Birou a omorât cu mașina un bătrân de 83 de ani 

Condamnă inculpata Birou Irina Maria la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani”,  au decis judecătorii la jumătatea lunii octombrie, care au hotărât, complementar, ca interpreta să muncească şi în folosul comunităţii. Apoi, la finalul lunii ianuarie 2019, judecătorii au anunțat verdictul final. 

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”,  au hotărât judecătorii.

Citeste si: „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro

Citeste si: Sentință definitivă pentru cântăreața de muzică populară care a decapitat un om! Hotărârea judecătorilor

Citeste si: O tânără interpretă de muzică populară a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce a accidentat mortal un bărbat!

Scăpată așadar de închisoare, după ce a primit pedeapsă cu suspendare, Irina Maria s-a concentrat din nou la muzică, având agenda plină de concerte. Recent, la începutul lunii februarie, frumoasa solistă și-a serbat fratele, căruia i-a urat ”La mulți ani” și i-a transmis toată dragostea ei. 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si