Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari. Am convingerea că împreună putem face față”, a declarat fostul șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Acesta a mai afirmat că primarul ales, Nicușor Dan, se va bucura de sprijin deplin în rezolvarea problemelor cu care se confruntă Bucureștiul.

Guvernul a mai decis în ședința de joi și eliberarea din funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti a Matildei-Nicoleta Goleac.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor parlamentare

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei

„Învestirea în funcția de prefect al Municipiului București mă onorează. Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari. Am convingerea că împreună putem face față. Vreau să îi asigur pe colegii din prefectură de tot sprijinul meu și de faptul că le vom oferi bucureștenilor soluții, nu justificări”, a declarat prefectul capitalei, Traian Berbeceanu.

Citeste si: VIDEO- Coronavirus. Situație critică la terapie intensivă

„Am fost funcționar public cu statut special vreme de 25 de ani, perioadă în care am fost ofițer în cadrul Poliției Naționale. Odată cu trecerea mea în rezervă prin pensionare, această calitate a încetat, iar acum am fost retrecut în Corpul funcționarilor publici pentru a putea să ocup această demnitate. Totul s-a făcut în condițiile legii cu respectarea totală a prevederilor legale.

Aș prefera să nu discutăm la acest moment despre decizii, urmează să onvoc Colegiul prefectural, să mă întâlnesc cu colegii, să discutăm pentru a evalua împreună situația din toate punctele de vedere și de abia atunci vom putea discuta despre decizii”, a mai adăugat prefectul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si