Carabinierii au intrat in cimitir si au incremenit! Ce faceau acolo sase prostituate romance este halucinant. "Chiar la mormintele sotiilor..."

Interdictie pe teritoriul localitatii italiene Gragnano din provincia Napoli pentru sase femei romance dupa ce au fost descoperite ca se prostituau chiar in fata cimitirului din localitate, ademenind la sex in schimbul banilor pe batranii vaduvi care veneau la mormintele sotiilor.

A.S., joi 15 februarie 2018 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit celor relatate de Elena Pontoriero de la Metropolis Web si confirmate de carabinierii din Gragnano, coordonati de comandantul Giovanni Russo, cele sase femei romance au gasit ca punct strategic cimitirul din localitate pentru a face bani, oferind duminici pline de placere batranilor vaduvi italieni care mergeau la cimitir.

Din vorba-n vorba, faima romancelor care isi vindeau trupul in fata cimitirului a ajuns chiar si prin afara localitatii, astfel ca unii dintre batranii care veneau la acel cimitir proveneau din localitatea Agerola si nu numai. Raporturile sexuale intre cele sase femei si batranii din zona aveau loc peste tot, in preajma cimitirului: in masini, in baia cimitirului si chiar si in fata portii, scrie sursa citata.

Faima prostituatelor a ajuns insa si la urechile carabinierilor din localitate care in dimineata zilei de duminica, 11 februarie 2018, au organizat un raid la cimitir dupa ce le-au monitorizat pe acestea pentru o perioada. Conform celor relatate de carabinieri, femeile romance veneau cu trenul de la Napoli in fiecare duminica pentru a oferi placere batranilor de la cimitir.

La aparitia carabinierilor, un batran surprins alaturi de una dintre prostituate a incercat chiar sa o apere pe aceasta: „Pot sa o iau acasa? Este o femeie de treaba”, le-a spus barbatul militarilor.

Celor sase femei li s-a interzis in mod oficial sa mai puna piciorul in localitatea Gragnano si au fost urcate de catre carabinieri in trenul spre Napoli.

Sursa: rotalianul.com

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si