Si-a ingropat ambele sotii in acelasi mormant, iar pe piatra funerara a scris un mesaj secret. Randurile care iti vor da fiori

De 100 de ani a fost nevoie ca cineva sa descifreze mesajul secret pe care un doctor vaduv, care si-a ingropat ambele sotii in acelasi mormant, l-a scris pe piatra funerara.

A.S., joi 28 septembrie 2017 , 10:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dr. Samuel Bean s-a nascut in Canada in 1842 si s-a casatorit cu prima nevasta in 1865. Din pacate, Henrietta a murit dupa doar 7 luni de casnicie. Dupa cateva luni, doctorul s-a recasatorit, cu o femeie pe nume Susanna, insa si aceasta a s-a imbolnavit si a murit.

Barbatul indurerat a comandat o piatra de mormant speciala, pe care se afla o grila cu 225 de caractere ce par sa nu aiba niciun sens, in spatele caruia a ascuns un mesaj secret.

Bean a murit in 1904 fara a dezvalui secretul codului, asa ca pasionatii de enigme au preluat aceasta sarcina.

In anii ’70, un barbat trecut de 90 de ani a reusit sa descopere cheia codului: literele trebuiau citite sarind 7 linii si 7 coloane, intr-un zig-zag haotic.
Iata ce scria in mesaj:

„In memoria Henriettei, prima sotie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni si 17 zile si a Susannei, a doua sa sotie, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni si 15 zile, doua sotii bune de care un barbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt in Rai.
Fie ca Domnul sa ma ajute sa le intalnesc acolo.
Cititorule, sa ne intalnim acolo!”

Sursa: dailynews.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si