Carantină în Ilfov: Încă şapte zile pentru Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni

Comunele ilfovene Corbeanca, Dobroeşti şi oraşele Otopeni şi Popeşti-Leordeni vor rămâne în carantină încă şapte zile, începând de sâmbătă seară. A fost avizată ridicarea măsurii carantinei în comuna Mogoşoaia.

Mircea Pop, sâmbătă 02 ianuarie 2021 , 08:13

Carantină în Ilfov: Încă şapte zile pentru Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni
Carantină în Ilfov: Încă şapte zile pentru Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prefectura Ilfov a anunţat că, în urma emiterii ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed Arafat, măsura de carantinare zonală se prelungeşte pentru şapte zile, începând din 2 ianuarie, ora 22:00, în comuna Corbeanca (cu satele aparţinătoare Corbeanca, Ostratu, Petreşti şi Tamaşi), comuna Dobroeşti (cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni), oraşul Otopeni şi oraşul Popeşti-Leordeni, cu satul aparţinător Popeşti-Leordeni.

Citeste si: Țara în care poți zbura fără a fi necesar testul COVID-19 negativ

" Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele patru localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică", a arătat sursa citată.

Mogoșoaia iese din carantină

În schimb, în urma evaluării analizei de risc a comunităţii din comuna Mogoşoaia, înaintată de DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică- Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru comuna Mogoşoaia, începând din 2 ianuarie, ora 22.00.

Citeste si: ÎPS Teodosie încalcă iar restricţiile. S-a întâmplat în noaptea dintre ani

"Aducem în atenţia cetăţenilor, operatorilor economici şi instituţiilor publice faptul că, potrivit prevederilor art.

3 din Hotărârea CJSU Ilfov nr. 81/18.12.2020, de la momentul încetării aplicabilităţii măsurii de carantinare zonală, în comuna Mogoşoaia devin aplicabile prevederile art. 1 şi art. 2 din aceeaşi hotărâre", a transmis Prefectura Ilfov.

Citeste si: Carantina se prelungește din nou în două orașe din România


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul... Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si