Care este starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu, eroul de la Piatra Neamț

Vești importante despre despre starea medicului erou rănit grav în incendiul devastator de la ATI Piatra Neamț. Este important că medicul Cătălin Denciu a rămas stabil în aceste cinci zile de când este tratat la spitalul militar din Belgia.

Razvan Ilie, vineri 20 noiembrie 2020 , 20:27

Cătălin Denciu
Cătălin Denciu - Primele îngrijiri medicale i le-au acordat colegii săi de la Piatra Neamț, după care a fost transferat cu un avion militar în București, la spitalul Floreasca
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu este stabilă. Medicul erou care a salvat pacienți din secția ATI e la Piatra Neamț face în continuare dializă, iar medicii îi toaletează rănile zilnic, potrivit Digi24.

Citeste si: VIDEO - Mama monstru a fost luată de polițiști, copila e traumatizată

Starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu, stabilă după 5 zile de tratament în Belgia

Cătălin Denciu a fost transferat în străinătate după incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. Cătălin Denciu a suferit arsuri pe o suprafață de 75% din corp în încercarea sa temerară de a stinge incendiul din secția ATI și de a salva pacienții internați acolo. 

Primele îngrijiri medicale i le-au acordat colegii săi de la Piatra Neamț, după care a fost transferat cu un avion militar în București, la spitalul Floreasca, unde i-a fost făcută o evaluare în urma căreia s-a decis că poate fi transferat în Belgia.

Testul de coronavirus al lui Cătălin Denciu, negativ

La spitalul Floreasca i-a fost făcut și un test COVID care a ieșit pozitiv, însă acest test a fost repetat în Belgia, iar rezultatul a fost infirmat, testul având rezultat negativ.

Medicul rănit a fost infectat cu noul coronavirus la începutul pandemiei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si