După seriile de schimbări care au stârnit controverse, Elon Musk vine cu o altă idee care a surprins lumea.  Miliardarul se gândește să lanseze propriul smartphone, în urma unor neînțelegeri care ar fi apărut între noul șef Twitter și conducerea de la Apple și Google.

Care sunt noile planuri ale lui Elon Musk?

Recent, Elon Musk a fost prezent într-o emisiune în care a vorbit despre planurile sale în ceea ce privește platforma Twitter.

Acesta a precizat că se gândește la posibilitatea de a lansa propriul smartphone, în cazul în care conducerea Apple și Google va decide să elimine platforma Twitter din aplicații.

Elon Musk a precizat că își dorește să nu se ajungă la astfel de măsuri. În cazul în care va fi nevoit, nu se va gândi foarte mult și va lansa un „telefon alternativ”.

Citește și: După Elon Musk, a venit rândul lui Mark Zuckerberg. Compania-mamă a Facebook face concedieri masive

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Nu trebuie neglijat nici contextul în care a fost analizată posibilitatea de a produce un smartphone.

Acum o zi, Elon Musk a anunțat că va începe o amnistie generală pentru utilizatorii blocați, după ce o mare parte din oameni au răspuns pozitiv la sondajul făcut de Elon Musk.

Ce a făcut imediat după preluarea Twitter-ului?

Cel mai bogat om din lume i-a concediat imediat pe şeful Parag Agrawal şi pe alţi doi directori, directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde, potrivit unor surse anonime de la Washington.

Agrawal și Segal au fost escortați din sediul Twitter din San Francisco după încheierea înțelegerii, scrie Reuters. Cofondatorul Twitter Biz Stone le-a mulțumit celor trei pentru „contribuția lor” la proiect.

Musk a spus că a cumpărat platforma de socializare pentru a ajuta omenirea și că a vrut ca „civilizația să aibă o piață digitală comună”.

Citește și: El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si