Agenţia de presă rusă, preluată de Reuters, precizează că este vorba despre o măsură în cadrul relaxării restricţiilor impuse de Moscova în contextul pandemiei de COVID-19.

Mişustin a declarat că se vor relua legăturile aeriene cu ţările "prietene", care nu aplică cele mai recente sancţiuni occidentale impuse Rusiei. Printre altele, sunt incluse în această categorie Africa de Sud şi Argentina.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei

SUA, Canada, statele din Uniunea Europeană şi alte democraţii au interzis zborurile comerciale din şi spre Rusia în cadrul sancţiunilor după invazia rusă din Ucraina. 

Război Rusia-Ucraina, ziua 40. UPDATE. Primărița unui sat de lângă Kiev, ucisă împreună cu familia și aruncată într-o groapă comună

Război Rusia-Ucraina, ziua 40. Opinia publică internațională este șocată de atrocitățile descoperite după retragerea armatei ruse din regiunea capitalei Kiev.

Sute de cadavre de civili au fost găsite pe străzi sau în casele din Bucha, Irpin sau Hostomel, iar multe dintre ele prezintă semne de tortură. Rusia neagă acuzațiile aduse de regimul de la Kiev și spune că scopul real al "înscenărilor" constă în întreruperea negocierilor de pace și escaladarea violenţei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Yogita Limaye, un corespondent BBC, transmite că în apropiere de Bucha, locul în care armata rusă a masacrat aproape 400 de civili, au fost descoperite și alte gropi comune în care au fost aruncate corpurile unor ucraineni uciși. 

Citeste si: Grecia condamnă atrocitățile de la Bucha și cere pedepsirea responsabililor de crimă

„  În drum spre Bucha, lângă Kiev, în satul Matuzhin, am trecut pe lângă case distruse în pădurea din apropiere.

Am fost duși să vedem un mormânt puțin adânc, unde patru cadavre erau vizibile. Oficialii ucraineni ne-au spus că ar putea fi mai multe.

Cadavrele au fost identificate ca fiind ale primarului Olga Sohnenko, ale soțului și fiului ei. Al patrulea nu a fost încă identificat.

Nu este clar când au fost uciși. Dar aceasta este o mai mare dovadă că civilii au fost uciși fără discriminare în zonele pe care rușii le-au ocupat  ”, scrie corespondentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si