După o campanie publicitară care a declanșat un scandal în Marea Britanie, autobiografia prinţului Harry, ”Rezervă” ("Spare"), a fost pusă în vânzare. Cartea apare marți și în librăriile din România, concomitent cu publicarea la nivel internațional. 

În România, cartea se lansează în format clasic și digital

Librăriile din Marea Britanie s-au deschis la miezul nopții pentru a răspunde cererii, cartea de memorii fiind în prezent pe primul loc în topul celor mai bine vândute pe site-urile Amazon din Marea Britanie, SUA, Australia, Germania și Canada.

Cartea apare la o lună după premiera pe Netflix a documentarului „Harry & Meghan” în care prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au lansat o serie de acuzații la adresa familiei regale britanice.

Citește și: Cartea Prințului Harry a ajuns pe rafturi

În România, cartea lui Harry apare în format clasic şi digital la Editura Nemira, cea care lansează și versiunea audio integrală a cărţii. „Rezervă” are un preţ de vânzare de 99 de lei în România. 

Citește și: Cum a jignit-o Meghan Markle pe Kate Middleton: „Are creier de bebeluș”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Memoriile Printului Harry agită spiritele în Marea Britanie. Deși cartea abia a ajuns pe rafturi, cele mai controversate paragrafe din autobiografie sunt deja virale.

Serie de acuzații la adresa familiei regale

Harry vine cu o serie de acuzații la adresa tatălui său, regele Charles, a mamei vitrege, Camilla, și a fratelui mai mare, prințul William. 

În unele fragmente din cartea sa, prințul Harry vorbeşte despre fotografiile cu el îmbrăcat în ofiţer nazist, care au stârnit un scandal pe când avea 20 de ani, acesta asigurând că William şi soția lui, Kate Middleton,

l-au încurajat să aleagă acest costum.

Citește și: Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

De asemenea, el povesteşte cum a aflat de moartea mamei sale, cum a obiectat la faptul că tatăl său se recăsătorea cu Camilla, pe care o percepea drept o „mamă vitregă rea”, și susţine că a ucis 25 de talibani când era pilot de elicopter al Forțelor Aeriene Regale în Afganistan.

Prințul Harry susține că ”nu poate ieși niciodată” din familia regală, dar crede că nu va mai fi posibil să mai calce în Marea Britanie în calitate de membru al familiei regale.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Care era mâncarea favorită a Prințesei Diana? Se prepară ușor și este foarte delicioasă

Cartea a fost pe larg criticată și ridiculizată de presa din Marea Britanie, care îl acuză pe Harry că încearcă să distrugă familia regală britanică după ce s-a mutat în Statele Unite.

Din vânzările cărții "Rezervă", Prinţul Harry îşi doreşte să sprijine fundaţii caritabile britanice.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si