1 din 5 | Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
2 din 5 | Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
3 din 5 | Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
4 din 5 | Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
5 din 5 | Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
Piure de cartofi. Dacă nu mai știi ce să gătești și te-ai plictisit de rețeta clasică de piure îți propunem să o reinventezi și să încerci piure cu usturoi și busuic.
Piure de cartofi. Ușor de făcut și extrem de aromat, acest preparat este ideal și pentru copii și pentru adulți, așa că nu trebuie să eziți să-l prepari.
Citeste si: Murături. Cum se face saramura perfectă. Secretul gospodinelor!
Piure de cartofi. Ai nevoie de:
– un kilogram de cartofi
– 100 ml de lapte bătut
– 30 grame de unt
– 3-4 căței de usturoi
– o jumătate de legătură de pătrunjel
– sare și piper, după gust
Piure de cartofi. Mod de preparare:
Curăță și spală bine cartofii, după care taie-i sub formă de cuburi și pune-i într-o cratiță cu apă. Adaugă și un praf de sare și așteaptă să fiarbă.
Citeste si: Mujdei de usturoi. Cum să îl prepari ca să fie delicios și sănătos. Trei rețete
Pisează usturoiul și adaugă-l în piure, împreună cu pătrunjelul tocat mărunt, dar și cu sare și piper, după gust.
Servește-l cald, întrucât rece nu mai e atât de delicios, scrie bzi.ro.
Ingredientul secret pe care să îl pui în cartofii prăjiţi. Doar adevărații chefi îl ştiu
Cartofii prăjiţi sunt delicioşi şi, în ciuda tuturor avertismentelor legate de calorii şi grăsimi, din când în când ne putem răsfăţa cu câte o porţie.
Cei mai buni cartofi prăjiţi sunt cei care sunt trecuţi de două ori prin tratamentul termic.
Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede
Modul de preparare este simplu.