Casa părintească a lui Adrian Păunescu a fost vândută! Actul de cumpărare a fost făcut public

Casa părintească a lui Adrian Păunescu de la Copăceni, Moldova, a fost vândută, după ce ani de zile a fost lăsată în paragină.

Author: C.L. sâmbătă 06 aprilie 2019 , 16:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În urmă cu câteva luni, un deputat din Republica Moldova a postat câteva imagini cu respectiva casă despre care spunea că ar fi trebuit să fie reconstruită de autoritățile de peste Prut.

Ei bine, la puțin timp după aceea, o asociație culturală cumpără această casă de la proprietara, care era o persoană fizică.

Reprezentantele asociației, care a devenit acum proprietara construcției, au făcut anunțul și au postat și o fotografie cu actul de vânzare-cumpărare.

Citeste si: Gest emotionant al lui Andrei Paunescu in amintirea lui Vasile Mardare, cantaretul decedat la 47 de ani: "Putem face un gest pentru ca familiei sa-i fie mai usor!"

Citeste si: La aproape 7 ani de cand s-a stins, Adrian Paunescu n-a fost uitat de familie si fani! Poetul are un mormant plin de flori Vezi detaliul emotionant de langa cruce VIDEO EXCLUSIV

”Am promis, ne ținem de cuvânt! Astăzi (n.r.

2 aprilie) Euroregiunea Siret-Prut-Nistru a cumpărat casa părintească a poetului Adrian Păunescu din satul Copăceni, raionul Singerei. Menționez că președintia Euroregiunii este deținută în acest moment de Consiliul Județean Prahova. Mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibilă această achiziție. Avem intenția de a repara această casă și de a înființa un muzeu al literaturii române precum și organizarea de festivaluri de muzică și poezie în curtea generoasă a casei”, este anunțul Ludmilei Sfîrloacă, reprezentanta Asociației care a cumpărat casa în care a copilărit marele poet Adrian Păunescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si