E imposibil sa nu observi mormantul lui Adrian Paunescu din Cimitirul Bellu. Locul de veci al poetului e plin de flori si verdeata, iar lumanarile ard mereu. “Vinovati” sunt copiii lui Adrian Paunescu care il “viziteaza” saptamanal, alaturi de alti admiratori de-ai sai, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

“Flacara lui Adrian Paunescu” este dusa mai departe de copiii lui, de Andrei Paunescu si Ana Maria, care conduc in prezent revista fondata de poet.
Unul dintre ei i-a pus un exemplar din ziarul “Flacara” chiar langa cruce, la capataiul lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tot langa cruce, pe o coala cu imaginea lui scrie “ El a iubit valorile”, hartie lasata probabil de vreun admirator al sau.

Adrian Paunescu e unul din cei mai “vizitati” decedati din cimitir. Zeci de turisti vin si intreaba inca de la poarta cimitirului, de mormantul sau. Multi au flori si lumanari la ei, altii merg doar sa priveasca.
Copiii, dar si alte rude de-ale lui, vin saptamanal la el la mormant si fac curat, uda florile si verdeata, petrec zeci de minute”
, sustin angajatii din cimitir.

Adrian

Paunescu s-a stins in noiembrie 2010, la 67 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde fusese internat. Poetul avea mai multe probleme de sanatate, el suferea de diabet, insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie. A fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala.

Adrian Paunescu a fost casatorit de doua ori, cu poeta Constanta Buzea, cu care i-a avut pe Andrei si pe Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a daruit-o pe Ana Maria. La scurt timp dupa moartea sa, mostenitorii au inceput lupta, in tribunale, pe averea estimata la peste 4 milioane de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si