La aproape 7 ani de cand s-a stins, Adrian Paunescu n-a fost uitat de familie si fani! Poetul are un mormant plin de flori Vezi detaliul emotionant de langa cruce VIDEO EXCLUSIV

Adrian Paunescu s-a stins din viata in noiembrie 2010 si a fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala. La locul sau de veci merg adesea cei din familie, dar si multi admiratori, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

Webeditor: A.N. Author: G.G. miercuri 02 august 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E imposibil sa nu observi mormantul lui Adrian Paunescu din Cimitirul Bellu. Locul de veci al poetului e plin de flori si verdeata, iar lumanarile ard mereu. “Vinovati” sunt copiii lui Adrian Paunescu care il “viziteaza” saptamanal, alaturi de alti admiratori de-ai sai, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

“Flacara lui Adrian Paunescu” este dusa mai departe de copiii lui, de Andrei Paunescu si Ana Maria, care conduc in prezent revista fondata de poet. Unul dintre ei i-a pus un exemplar din ziarul “Flacara” chiar langa cruce, la capataiul lui.

Tot langa cruce, pe o coala cu imaginea lui scrie “ El a iubit valorile”, hartie lasata probabil de vreun admirator al sau.

Adrian Paunescu e unul din cei mai “vizitati” decedati din cimitir. Zeci de turisti vin si intreaba inca de la poarta cimitirului, de mormantul sau.
Multi au flori si lumanari la ei, altii merg doar sa priveasca. Copiii, dar si alte rude de-ale lui, vin saptamanal la el la mormant si fac curat, uda florile si verdeata, petrec zeci de minute”
, sustin angajatii din cimitir.

Adrian Paunescu s-a stins in noiembrie 2010, la 67 de ani, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde fusese internat. Poetul avea mai multe probleme de sanatate, el suferea de diabet, insuficienta cardiaca, renala, hepatica si respiratorie. A fost inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitala.

Adrian Paunescu a fost casatorit de doua ori, cu poeta Constanta Buzea, cu care i-a avut pe Andrei si pe Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a daruit-o pe Ana Maria. La scurt timp dupa moartea sa, mostenitorii au inceput lupta, in tribunale, pe averea estimata la peste 4 milioane de euro.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si