Weekendul trecut, Castelul Bran, din Brașov a găzduit o parte din miliardarii lumii. Elon Musk i-a strâns laolaltă pentru o petrecere grandioasă de Halloween la care au participat doar străini. Duminică, la ora prânzului, o parte dintre miliardari, printre care și Peter Thiel au luat masa la un restaurant din centrul Brașovului. Nu oricine își permite să mănânce așa.

Citește si: VIDEO: Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween

Miliardarul Peter Thiel, fondatorul PayPal, alături de alți miliardari au luat masa la un restaurant din centrul Brașovului. Bărbatul a plătit o sumă destul de mare pentru un singur prânz.

Miliardarii lumii au ajuns în România

Prieten de 20 de ani cu Elon Musk, cel mai bogat om din lume, magnatul american Peter Thiel a plecat de sâmbătă seară, 29 octombrie, cu elicopterul din București, împreună cu partenerul lui, Matt Danzeisen. Ieri la prânz, cei doi, dar și alți miliardari străini, au fost văzuți la un restaurant din centrul Brașovului, unde au servit masa.

Citește si: Acesta este parfumul lansat de Elon Musk. S-au încasat vânzări de peste 1 milion de dolari în doar câteva secunde de la apariția produsului

Șeful restaurantului Parto, Laurențiu Iordache a fost întrebat ce părere are despre acești oaspeți, iar acesta a răspuns că, fiind vorba despre un local în centrul Brașovului, cu o istorie de 15 ani, de-a lungul timpului a avut oaspeți cu nume mari.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Și de televiziune, și actori, i-am avut pe Kevin Costner, Armand Assante, Colin Farell. Deci nu am fost surprinși de o asemenea prezență”, a

specificat patronul restaurantului din Brașov.

Laurențiu Iordache a declarat că meniul a costat între 75 și 100 de euro de persoană. Patronul restaurantului a explicat că meniul a costat atât de puțin, pentru că a fost doar un brunch și că nu au fost preparate ieșite din comun față de meniul obișnuit al celebrului restaurant.

Citește si: Cum a slăbit Elon Musk mai bine de 9 kilograme? Face zilnic acest lucru

„Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru. Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu, nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”, a mai spus acesta.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Citește si: Cât costă să închiriezi Castelul Bran pentru o petrecere privată. Suma colosală pe care o cer proprietarii

Patronul restaurantului a transmis ce au consumat miliardarii lumii la restaurantul lui.

Se pare că nu au vrut nimic deosebit, însă au cerut câteva preparate vegetariene, dar și sucuri naturale.

„Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch. Au avut doar o singură solicitare, pe partea de detox să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva”, a precizat patronul restaurantului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si