Cât costă cel mai scump apartament de închiriat în București. Doar șefii de companii își permit să stea aici FOTO

Un apartament de lux este scos la închiriere în zona Kiseleff, dar prețul solicitat este accesibil doar celor cu dare de mână.

Petru Luca, joi 17 septembrie 2020 , 11:19

Apartament
Apartamentul poate fi închiriat pentru 6500 de euro pe lună
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un apartament de lux este scos la închiriere în zona Kiseleff, dar prețul solicitat este accesibil doar celor cu dare de mână. Cu o suprafață construită de 290 de metri pătrați și una utilă de 204 metri pătrați, cu patru camere decomandate și tot atâtea băi, acest penthouse este amplasat la etajul 3 al unui imobil ridicat în 1970. Fiind situat la ultimul nivel, apartamentul beneficiază și de o terasă absolut superbă, amenajată în stilul unei grădini urbane. 

Apartament Kiseleff
Apartamentul are dotări de lux

Citeste si: Cât costă să fii chiriaș în blocul de birouri al Andreei Esca! În buzunarele vedetei vor intra peste 100.000 de euro pe lună!

Iată și prezentarea artisitică de care are parte acest penthouse pentru care doritorii trebuie însă să scoată din buzunar suma de 6500 de euro, prețul perceput pentru o lună de închiriere. 

”Paradisul cu accent industrial poate suna oximoronic, insa, daca omul si-a imaginat pana acum in fel si chip cum ar arata locul perfect, totul este posibil.
Un astfel de loc se afla nu foarte departe, in tangibilul si efervescentul Bucuresti, ascuns de zgomot si forfota in frumoasa zona Kiseleff.

Apartament
Bucătăria este utilată la cel mai înalte standarde

Cât costă cel mai scump apartament de închiriat în București: 6500 de euro pe lună 

Heimdall Suite este un apartament cu 4 camere, 3 locuri de parcare si o superba, serena si suficient de spatioasa terasa, incat nu putem sa nu o mentionam.
Situat la ultimul etaj al unui imobil cu 3 nivele, acest penthouse iese din tiparele clasice ale apartamentelor de lux prin mai multe caracteristici specifice.
- baile, in numar de 4, sunt extrem de spatioase fiecare
- design-ul unitar al spatiului reprezinta un interesant mix eclectic, industrial si contemporan
- peisagistica terasei este simpla, insa confera un confort vizual deosebit, dand senzatia unei oaze de liniste atat de necesara si contrastanta stilului de viata industrial.
- desi a fost finalizata in anii 70, cladirea ce gazduieste acest penthouse este iesita din tiparele socialiste de constructie, oferind un generos spatiu locativ de 204 mp pentru aceasta proprietate”, se arată în anunțul celor care au scos apartamentul la închiriat. 

Apartament
Terasa apartamentului are o priveliște extraordinară

Apartament
Livingul este spectaculos

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si