În ultimii ani, câteva sute de noi ambulanţe au intrat în dotarea serviciului de specialitate şi a SMURD-ului.Asta în contextul în care Arafat spunea că 90% dintre ambulanţe ar trebui scoase din uz, ţinând cont că cele 1.500 cumpărate în 2007- 2008 sunt uzate moral şi fizic.

Cât costă o ambulanță SMURD

La sfârșitul anului 2018, Raed Arafat a dat o replică unei postări devenite virale care îl acuza că el cumpără ambulanțe SMURD cu 250.000

de euro. Atunci, Asociația Bărboșilor din Cluj susține că a cumpărat una similară cu 90.000 de euro, din donații.

Raed Arafat a spus prețul corect

”Avand in vedere ca multi intreaba care este pretul real al unei astfel de ambulante va informez ca la acest tip achizitionat de Asociatia Barbosilor (ambulanta de terapie intensiva tip cutie) pretul la o ambulanta noua poate atinge 130000-140000 lEuro fara TVA fiind obtinuta o reducere semnificativa la pretul real ce este un lucru foarte bun in cadrul unei actiuni civice de acest nivel.

Citeste si: VIDEO| Milionar excentric, moarte enigmatică

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cat despre ambulantele noi achizitionate recent de DSU-IGSU, cele de tip B 4x2 78.533 euro, B 4X4 87.034 euro, C 106.441euro preturile de mai sus la cele noi incluzand si TVA 19%”, spunea Arafat, în 2018.

Citeste si: VIDEO| Infectată de fiul venit de la mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si