Cătălin Moroșanu și-a pus masca și a mers la secția de votare din Galați, unde este repartizat. „Astăzi, am votat la Galați pentru schimbare, pentru deschiderea granițelor acestui județ către noi perspective! Oameni buni, veniți la vot să jucăm într-o finală a schimbării în bine!” a transmis sportivul.

 Cătălin Moroşanu, primul pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi: „Cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, mă voi lupta să fiu nr. 1 şi pentru Galaţi”

Senatorul PNL de Galaţi, George Stângă, candidat la Consiliul Judeţean Galaţi, a

declarat, duminică, după ce a ieşit de la urne, că a votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani, în timp ce luptătorul Cătălin Moroşanu, care candidează pentru un loc în Consiliul Judeţean, a declarat că a votat pentru un mai bun destin al copiilor.

Senatorul PNL George Stângă, candidat la şefia Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat că Galaţiul are nevoie să iasă din izolare şi sărăcie.

”Am votat pentru schimbarea pe care gălăţenii o aşteaptă de 30 de ani, pentru scoaterea judeţului din sărăcie şi din izolare, pentru o viziune mai modernă, europeană, care să se axeze pe atragerea de fonduri europene. Trebuie să dăm dovadă de seriozitate, să fim conştiincioşi. O prezenţă mare ne generează un câştigător foarte bine ancorat în realitatea judeţului Galaţi”, a declarat Stângă.

La rândul său, Cătălin Moroşanu, primul pe lista PNL pentru consilierii judeţeni, a declarat, duminică după ce a votat: ”Mă voi lupta, aşa cum am reprezentat România şi am fost numărul 1, aşa să fiu nr.

1 şi pentru Galaţi”.

Gabriela Firea, Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Robert Negoiță se numără printre personajele politice care au votat încă de la primele ore ale dimineții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

cătălin moroșanu la vot
Klaus Iohannis, prezent la vot.[Sursa foto: Facebook]

Zi decisivă pentru români

Românii își votează azi primarii și partidele care îi vor reprezenta în administrația publică locală.

Citeste si: VIDEO- Alegeri Locale 2020. Primul vot în pandemie: Care sunt regulile impuse de autorități

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Citeste si: Tragedie înainte de alegeri. A murit Radu Anton, candidatul PNL la o primărie din Botoșani

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

În prezent, numărul votanților a ajuns la 2.910.268 de persoane. 15,97% din populația țării a fost prezentă la urne până în acest moment.

Citeste si: Alegeri Locale Constanta Exit Poll online ora 12:00, rezultate partiale: prezenta la vot de 15.73%

Românii își aleg astăzi primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene. Secțiile de votare din întreaga țară s-au deschis azi dimineață, de la ora 7.00,

și se vor închide la ora 21.00. Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 25 august 2020 este de 19.004.986. În plus, numărul de alegători care au împlinit 18 ani în perioada 26.08.2020-27.09.2020 este de 21.165.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si