Marian Mușat are o carieră îndelungată de primar la Valea Salciei. Prima oară a candidat în anul 2000, iar victoria a venit în al doilea tur de scrutin. În 2004, Mușat a avut parte de concurență, cu trei contracandidați, dar a câștigat fără emoții un nou mandat.

Marian Mușat
Marian Mușat, fotografiat la o plimbare prin satul al cărui primar este

La alegerile din 2008 s-a petrecut o situație ieșită din comun, în sensul că nu a mai avut adversar pentru funcția de primar.

La fel s-a petrecut și la alegerile din 2012. În 2016 a avut rivali, dar aceștia  au contat. Astfel, s-a ajuns în situația ca la alegerile din 2020 să fie din nou singur în cursa electorală.

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Cum pot vota persoanele confirmate cu COVID-19

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată buletinul de vot la Alegerile Locale 2020 FOTO

Citeste si: VIDEO- Pregătiri pentru secțiile de votare. Școlile, dezinfectate

Marian Mușat
Marian Mușat (dreapta) a primit o diplomă pentru activitatea de primar

Marian Mușat a cerut ca alegerile să fie suspendate

Pentru că nu există competiție, Marian Mușat a cerut autorităților ca alegerile să fie suspendate, pentru a se evita cheltuielile inutile, mai ales că, conform legii, el va câștiga alegerile dacă va primi un singur vot, ceea ce este o formalitate. Mușat candidează din partea PSD, dar în trecut a participat la alegeri din partea PNL.

„Nu am emoţii deloc, e o lacună în lege. Unde nu e contracandidat nu ar trebui să se mai organizeze alegeri decât la Consiliul Local, e cheltuială fără rost. Practic, am nevoie de un singur vot şi aş putea pierde dacă nu mă votează nimeni şi nu vă votez nici eu. Cred că legătura care s-a creat între mine şi locuitori, asta i-a determinat pe oameni să mă voteze. Şi în primul rând, eu niciodata nu am minţit chiar dacă nu am putut realiza un lucru le-am spus oamenilor care au fost cauza, de regulă aceasta fiind de ordin financiar. Având în vedere că întotdeauna au fost două Românii, una la putere, una în opoziţie, din cei 12 ani de când sunt primar am fost în ambele Românii. Şase ani am fost la putere, şase ani în opoziţie. Realizările au fost tot la fel. Şase ani am construit grădiniţe, şcoli, dispensare, drumuri, restul anilor nu am făcut decât managemetul celor construite în anii când am realizat ceva”, a declarat Mușat. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si