ȘOC DE ULTIM MOMENT! Ce a spus Gheorghe Dincă despre Luiza! ” Nu va fi gasită niciodată”

Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri despre dispariția Luizei Melencu

Lia Popescu, vineri 22 noiembrie 2019 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă șochează de fiecare dată, fie atunci când ridică tot felul de pretenții în penitenciar, de la mâncare, ”cazare” și pază, fie în momentele când apare la audieri. ”Mereu are o figură serioasă și ochi severi, de parcă ar ascunde multe lucruri care, dacă ar fi aflate, ar îngrozi o țară întreagă”, au dezvăluit persoanele care l-au văzut pe criminalul din Caracal în carne și oase.

Cum a omorât-o Dincă pe Alexandra

Felul dur de a fi al lui Dincă i-a șocat pe mulți atunci când el a relatat cum le-a omorât pe cele două adolescente Alexandra și Luiza.

Potrivit propriilor declarații date de Dincă anchetatorilor, el, inițial, nu ar fi intenţionat să o ucidă pe Alexandra, iar decesul fetei a fost un accident. Monstrul din Caracal le-a spus anchetatorilor că i-ar fi dat o palmă tinerei, care a căzut inconştientă, dar că s-a gândit că joacă teatru şi a plecat de acasă, lăsând-o acolo, zăcând pe jos. ”Am crezut că se preface”, a spus el în timpul interogatoriului. La întoarcere, bărbatul ar fi găsit-o pe fată în aceeaşi poziţie, ar fi constatat decesul acesteia şi a decis să scape de cadavru, astfel că l-a ars trupul timp de șapte ore.

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar lipsesc probe privind dispariția Luizei

Citeste si: Mama Luizei Melencu, declarații sfâșietoare despre fiica ei ”Luiza nu va mai fi aceeași” Cum spune femeia că ar arăta ACUM fata răpită de Gheorge Dincă

Citeste si: ULUITOR! Cum a reacționat Dincă vineri, dupa ce i s-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile! Criminalul a stat doar 10 minute în fața magistraților! ”Nu mai avea răbdare”

Gheorghe Dincă a vorbit din nou despre Luiza Melencu! ”Va rămâne un mister”

În privința Luizei, adolescenta de 18 ani dispărută de acasă din aprilie, varianta  lui Dincă a fost cu totul alta. Criminalul ar fi stat de vorbă cu persoane din arest, cărora le-a spus clar. ”Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află”, ar fi spus Gheorghe Dincă. Acum, însă, la atâtea luni de atunci, el avea să mai răsucească încă o dată cuțitul în rana, în familia Melencu. ”Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”, au fost cuvintele lui, spuse de surse din caz.

Gheorghe Dincă a vorbit din nou despre Luiza Melencu, iar acest lucru i-a determinat pe specialiști să îi analizeze comportamentul. ”Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării. Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si