Câți bani a câștigat Romanița Iovan din obiectele vândute la licitație? Cea mai ieftină eșarfă a costat 100 de euro

Romanița Iovan este considerată una dintre cele mai bogate femei de la noi din țară, asta și pentru că este o afaceristă de succes.

Author: C.L. luni 15 iulie 2019 , 21:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Fostul manechin a decis să-și vândă la licitație o parte din bijuterii, genți, dar și mai multe eșarfe din colecția ei. Obiectele din colecția Romaniței Iovan sunt parte a unei licitații ample de bijuterii organizate de o celebră firmă specializată, iar vânzarea a avut loc săptămâna trecută.

Romanița Iovan a decis să-și scoată la licitație multe eșarfe de firmă, aceasta mărturisind că are o adevărată colecție acasă. Eșarfele au fost vândute cu prețuri între 100 și 250 de euro. Pe lângă acestea, Romanița a scos la licitație câteva perechi de ochelari de soare, câteva poșete dar și câteva bijuterii. În total, obiectele vândute în licitație din colecția personală a Romaniței Iovan au ”îmbogățit-o” pe creatoarea de modă cu 5.000 de euro.

Citeste si: Mesaj emoționant al mamei Aurei Ion: ”Eu mă tot mint singură că ești plecată cu misiunea ta”

Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Romanița Iovan a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan

Romanița Iovan a fost căsătorită cu Adrian Iovan, pilotul care a murit în tragedia din Munții Apuseni, din urmă cu câțiva ani. Din mariajul creatoarei de modă cu Adrian Iovan a rezultat un fiu, Albert, care are acum 13 ani.  Ulterior, Romanița Iovan a început o poveste de iubire cu avocatul Iulian Gogan, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca ea. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si