Povestea din spatele succesului Zinei Dumitrescu! Care e de fapt numele ei real! Nici prietenii apropiați nu știau asta

Celebra creatoare de modă, Zina Dumitrescu, a murit astăzi, la vârsta de 82 de ani.

Author: C.I.P. joi 28 martie 2019 , 16:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ultimii ani de viață și i-a dus la un azil de bătrâni din Ghermănești.

Citeste si: Limba lui Dan a ajuns să arate în asemenea hal din cauza unui obicei pe care îl fac mulți români! Ai grijă să nu pățești la fel! Ferește-te de aceste lucruri

Puțini știu povestea care se află în spatele omului de succes Zina Dumitrecu. Creatoarea de modă, pe numele ei real Zenobia Bogoș, s-a născut în anul 1936, în Județul Ismail, din Republica Moldova.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: „Din păcate” Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, chiar în ziua nunții! Puțini știau- wowbiz.ro

"Tatăl meu a fost comandat în garda regală. Pe vremea aceea ca să te poți mărita ca un ofițer trebuia să ai dotă, iar mama mea provine dintr-o familie de oameni foarte înstăriți din Huși. Mama m-a avut la o vârstă foarte fragedă, s-a măritat la 17 ani jumătate și m-a născut după un an de la căsătorie.

După răzoi a trebuit să ne refugiem în România", povestea Zina Dumitrecu în urmă cu un an, într-un interviu acordat pentru gazetamondena.ro.

Citeste si: A murit azi, de ziua lui, într-un accident rutier la Arad! Nu s-a mai putut face nimic pentru el!

Creatoarea de modă a lansat mai multe manechine care ulterior au devenit celebre, manechine ca Dana Săvuică, Romanița Iovan, Bianca Brad sau Janine.

A început să lucreze inițial ca model la Casa de Modă Venus, casă de modă la care a devenit director la numai 30 de ani. A fost căsătorită de trei ori. Prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl unicului ei fiu, Cătălin. Primul ei soț este actor și regizor la Teatru Național. Nu a rămas în relații prea bune cu el. Apoi, s-a măritat cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1. A rămas prietenă bună cu el, chiar și după despărțire. A mai fost căsătorită cu conferențiarul Costin Dumitrescu, care a decedat în anul 2009.

Citeste si: Ai permis? 8 din 10 șoferi pică acest test! Tu știi în ce ordine trebuie să treacă autovehiculele în intersecția prezentată?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si