George Simion a avut parte de o nuntă pe cinste, în vara anului trecut. Zeci de mii de oameni au fost prezenți la grandiosul eveniment.

În vara anului trecut, liderul AUR, George Simion, marca începuturile unei povești de dragoste impresionante cu Ilinca. Atunci, cei doi își uneau destinele în fața lui Dumnezeu și în fața a mii de oameni.

Citește și: Care este pasiunea mai puțin cunoscută a Aneimariei Prodan? Fanii au rămas uimiți când au aflat!

Nunta lui George Simion a fost, într-adevăr un eveniment imens. Nu a durat mult până când liderul AUR a dezvăluit câți bani a primit la nuntă, dar și ce va face cu ei.

George Simion, gata de un nou proiect

George Simion a avut 42 de perechi de nași, care s-au întrecut, la propriu, în cadouri pentru fericiții miri. 

Citește și: Anamaria Prodan a sărit în apărarea fraților Tate. Ce crede impresara

Liderul AUR a povestit câți bani a câștigat de pe urma nunții uriașe, dar și ce va face cu banii primiți. Așadar, la doar câteva luni de la nunta celor doi, sumele au ieșit la iveală. George Simion a strâns suma de 73.000 de euro de la invitații săi. Chiar dacă pare mult la prima vedere, liderul AUR a cheltuit 500.000 de euro pe nunta grandioasă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Totuși, George Simion  este gata de un nou proiect. 

Citește și: Băiatul cel mic al lui Alexandru Arșinel, vânzător de succes în piață. Acesta vinde legume și fructe din cultura proprie

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi.

Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a explicat liderul AUR, potrivit  as.ro

Citește și: Ginerele lui Gigi Becali aruncă bomba: „Am băut două sticle cu vin! Exclud să ajung la închisoare!”

Gigi Becali, cadou extraordinar pentru George Simion și Ilinca

Latifundiarul din Pipera a avut un cadou special pentru nunta liderului AUR. Gigi Becali  a trimis kilograme întregi de brânză, cu care au fost servici cei prezenți la evenimentul măreț. Costurile brânzeturilor s-au ridicat la 20.000 de euro!

Latifundarul din Pipera a avut un cadou cu totul inedit pentru George Simion. Acesta a trimis kilograme întregi de brânză, cu care au fost serviți nuntașii. Valoarea acesteia s-a ridicat la 20.000 de euro.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un interlop celebru îl ceartă pe Gigi Becali: „Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu patru ani?”

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000

de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste.

Citește și: Criza financiară atinge cote maxime! Soția lui Gigi Becali călătorește cu avionul la clasa a doua pentru a face economie

Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si