Câți români s-au vaccinat în ultima zi

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, vineri, 30 iulie 2021, bilanțul de vaccinare din România. Află câte persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore.

Author: Andreea Bolocan vineri 30 iulie 2021 , 19:21

Bilanț vaccinare, 30 iulie 2021 romania vaccin
Bilanț vaccinare, 30 iulie 2021[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a arătat CNCAV.

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSPCNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, î n ultimele 24 de ore s-au vaccinat 15.863 de persoane, din care 11.168

cu prima doză. De asemenea, un număr de 4.845.700 de persoane au schema de vaccinare completă.

Citeste si: Anunț important: Începe vaccinarea copiilor cu vaccinul Spikevax

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 3.738 de persoane vaccinate cu o doză; 4.405 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 153 persoane vaccinate cu o doză; 170 persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 24 persoane vaccinate cu o doză; 120 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 7.253. Vaccinul nu necesită rapel.

Citeste si: Ministrul Sănătății, avertisment despre valul 4 al pandemiei. "S-ar putea ca evoluţia să fie mai rapidă"

Reacții adverse vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 13, dintre care 9 reacții la vaccinul Pfizer, 1 reacții adverse la vaccinul Moderna, 0 reacții adverse la vaccinul AstraZeneca și 3 reacţii adverse la vaccinul Johnson & Johnson. Alte 55 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si