Câți români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore. Numărul a crescut

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a prezentat vineri, 8 octombrie 2021, bilanțul ultimelor 24 de ore în ceea ce privește imunizarea populației.

Author: Andreea Bolocan vineri 08 octombrie 2021 , 19:11

Bilanț vaccinare romania

Bilanț vaccinare

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSPCNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în data de 8 octombrie s-au vaccinat 67.252 de români.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 13.878 de persoane vaccinate cu o doză; 4.123 de persoane vaccinate cu a două doză; 30.947 de persoane vaccinate cu a treia doză.

Citeste si: VIDEO| România e lovită din greu de valul patru: spitalele și morgile sunt pline

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 394 persoane vaccinate cu o doză; 96 persoane vaccinate cu a două doză, 1.130 de persoane vaccinate cu a treia doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 14 persoane vaccinate cu o doză; 15 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 16.655. Vaccinul nu necesită rapel.

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 36, dintre care 24 la Pfizer, 2 la Moderna, 1 la AstraZenca şi 9 la Johnson & Johnson.

Vaccinarea populaţiei din România

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| "Suntem în mijlocul unui tsunami!" Mărturia șocantă a unui medic dintr-o secție de terapie intensivă

Numărul vaccinărilor a crescut de la o zi la alta

Spre comparație cu ziua de ieri, 7 octombrie 2021, numărul vaccinărilor de pe teritoriul României a crescut. Ieri s-au vaccinat 62.996 de români.

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech: 12.235 de persoane vaccinate cu o doză; 3.195 de persoane vaccinate cu a două doză; 31.020 de persoane vaccinate cu a treia doză.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si