Camelia Tișe cauza morții. Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, a fost găsită decedată în locuința proprie în urmă cu mai bine de 24 de ore, iar moartea sa misterioasă i-a pus în încurcătură pe criminaliști.

Citește și: Descoperirea făcută de anchetatori, în cazul morții Cameliei Tișe. Ce au găsit aceștia în locuința fostei soții a președintelui CJ Cluj

Camelia Tișe nu avea urme de violență pe corp, nici nu lăsase vreun bilet de adio, fapt ce i-a făcut pe anchetatori să meargă pe ipoteza decesului din cauze medicale.

Camelia Tișe, cauza morții- surse

Medicii legiști ar fi stabilit, în urma autopsiei, cauza morții fostei soții a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj,

Potrivit unor surse Stirile Kanal D, Camelia Tișe ar fi murit de malarie într-o formă severă.

La începutul anului, Camelia Tișe a plecat în Tanzania, în timp ce fostul ei soț era plecat în insulele Seychelles, alături de băiat și de a doua soție.

Camelia Tise ar fi murit de malarie

Camelia Tise ar fi murit de malarie

Camelia Tise ar fi murit de malarie

Camelia Tișe ar fi trecut printr-o depresie adâncă în ultimi ani, iar una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori era pista sinuciderii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Medicii legiști au descoperit, însă, că fosta notăriță suferea de malarie, cel mai probabil contractată în vacanța din Tanzania.

Ea a dispărut din viața publică clujeană pentru mai bine de doi ani, potrivit publicației Foaia Transilvana.

La finalul anului trecut, Camelia Tișe a apărut din nou în Cluj Napoca. A participat la discuții cu jurnaliștii clujeni, în care avea încredere. Aceasta era în permanentă supărare.

În cadrul acestor discuții, Camelia Tișe s-a referit de mai multe ori la faptul că era singură, și că își ducea viața departe de copil. Iar acest fapt o supăra foarte tare.

Cum se ia malaria și care sunt simptomele

În ultimele săptămâni, mai mulți români întorși din locații exotice au fost depistați cu malarie.

Patru români s-au întors infectați din Zanzibar. Doi dintre pacienți au fost externați, însă ceilalți se aflau în continuare în stare gravă la spital.

După acest incident teribil, medicii din țară trag un semnal de alarmă asupra călătoriilor în zonele exotice. Aceștia spun că înțepăturile de țânțari sunt extrem de periculoase și pot duce chiar la deces, daca nu sunt tratate la timp.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Cine a fost Camelia Tișe, fosta soție a șefului CJ Cluj, găsită moartă în casă. "Se plângea de singurătate"

Medicul de la UPU Iași, Tudou Ciuhodaru a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro cum recunoaștem simptomele și ce medicamente putem lua pentru a nu lua malarie.

”Deja vorbim de globalizare și de faptul că te duci într-o zonă endemică și există astfel de riscuri, și există și profilaxia. Din punctul meu de vedere este vina statului român care ar fi trebuit să avertizeze pe toți care sunt acolo, că este o zonă de risc și ar trebui să-și ia toate măsurile de prevenție. Lucrurile acestea ar fi trebuit să existe oficial, să apară în toate titlurile agențiilor și avertizarea de călătorie, astfel încât atunci când ne ducem în zonele să avem toate avertismentele necesare”, a spus Tudor Ciuhodaru.

La ce simptome trebuie să fie atenți călătorii în țări exotice?

Cadrul medical a spus că printre cele mai întâlnite semne ale malariei sunt febra și frisoanele, însă și altele ne pot duce cu gândul la îmbolnăvire.

”O boală infecțioasă se transmite prin înțepăturile de țânțar, după ce este eliberată în sânge acea substanță. Așadar, simptomele pot să apară cam în 2-3 zile de la mușcătura țânțarului și primele simptome pot să fie febra mare și frisoane, după care încep să apară și celelalte.

Simptomatologia este extrem de variată, practic frison, febră, transpirații, greață, vărsături, dureri de cap, dureri musculare, oboseală, dureri în piept, probleme de respirație și tuse. Poate să apară și diareea. Pe măsură ce malaria se agravează apare și anemia, iar în cazul în care afectează creierul poate duce la deces”, a mai precizat medicul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si