Scenele de coșmar au avut loc într-o școală privată din India, chiar în timpul orei, sub ochii îngroziți ai colegilor băiatului de 15 ani.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost lovit de mai multe ori de cadrul didactic cu un bâţ, iar victima a fost transportată în stare gravă la spital. 

Citeste si: Confesiunile unei alte enoriașe: femeia povestește clipele de groază prin care a trecut alături de părintele Visarion Alexa

La doar 19 zile după incidentul scandalos din sala de clasă, elevul în vârstă de 15 ani şi-a dat ultima suflare. 

Rudele lui Nikhit Kumar, victima în vârstă de 15 ani, au mărturisit că băiatul a fost declarat decedat de medici în districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile după ce a fost snopit în bătaie în sala de clasă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În prezent, oamenii legii încearcă să caute profesorul, care a dispărut după incident.

Momente cumplite pentru un copil din India. A fost violat și bătut în grup

Un băiat de 12 ani nu ar mai avea nicio șansă de supraviețuire, după ce a trecut printr-o traumă greu de descris. Acesta a fost violat în grup și bătut în capitala Indiei, New Delhi, transmite poliția.

Băiatul nu este într-o stare bună și s-ar putea să nu supraviețuiască ”, a declarat pentru CNN președintele DCW, Swati Maliwal.

Potrivit informațiilor transmise de adjunctul șefului poliției din Delhi, Sanjay Sain, presupusul atac a fost comis de trei tineri, toți minori și pe care victima îi cunoștea, între care și o rudă, scrie CNN.

Citeste si: Descoperire incredibilă lângă Cluj. O bombă de 100 de kilograme din al Doilea Război Mondial a fost găsită într-o pădure

Evenimentul crunt s-ar fi petrecut în cartierul de nord-est Seelampur, pe data de 18 septembrie, dar a fost reclamat abia pe data de 22 septembrie, potrivit poliției. Doi dintre tinerii suspectați au fost arestați, dar nu au fost puși oficial sub acuzare:

Cei trei suspecți sunt din aceeași comunitate, erau vecini”, a spus Sain. Potrivit părinților băiatului, fiul lor se afla în „stare critică” după ce ar fi fost agresat cu o tijă și a fost lovit „brutal” cu cărămizi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În India, astfel de evenimente neplăcute sunt la ordinea zilei, iar protestele față de numărul mare de agresiuni sexuale îndreptate împotriva femeilor au devenit obișnuite în ultimii ani. În 2012, după ce o studentă la medicină a fost violată în grup și ucisă, milioane de oameni au ieșit să protesteze și să ceară pedepse mai dure pentru cei vinovați. 

Cu toate acestea, numărul agresiunilor rămâne unul ridicat în India. 

Citeste si: Moartea suspectă a unui român. A plecat cu autocarul spre Anglia, i s-a făcut rău în Ungaria și apoi a dispărut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si