Oamenii legii din Queensland au transmis că bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost ucis în timpul unei călătorii cu mașina, un Nissan X-Trail, de culoare albastră. Cercetările i-au determinat pe anchetatori să emită un mandat de percheziție la o adresă din Pacific Haven, acolo unde a fost arestat un adolescent în vârstă de 17 ani.

Citește și: Adolescentă de 16 ani, înjunghiată mortal într-un parc din Anglia/ "Brianna era puternică, neînfricată și unică în felul ei”

Tânărului i s-a refuzat posibilitatea de a ieși din închisoare pe cauțiune și va apărea în fața Tribunalului pentru copii din Hervey Bay.

Mașina lui Scott Cabrie a fost incendiată

Autoturismul șoferului de Uber a fost găsit incendiat. În zona în care se afla, dar și în împrejurimi a fost lansată o operațiune de căutare folosindu-se numeroși ofițeri, voluntari și tehnologie cu drone. Duminică, 12 februarie 2023, târziu, un trup neînsuflețit a fost găsit, dar cauza morții nu a fost încă dezvăluită de polițiștii australieni.

Citește și: Paradă de coșmar la Phenian. Armele nucleare de care nimeni nu știa, pregătite de atac (VIDEO)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, oamenii legii au făcut apel la oricine care ar putea avea informații relevante sau înregistrări ale camerei de bord să se prezinte la cea mai apropiată secție, relatează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Valentina a fost ucisă cu sânge rece de propriul iubit și apoi incendiată. Familia este îngenuncheată de durere

Valentina Cozma, o româncă în vârstă de 40 de ani, mutată de mai mulți ani în Marea Britanie, a fost ucisă cu sânge rece şi mai apoi incendiată de chiar de iubitul ei, un român în

vârstă de 42 de ani. În aceste momente, călăul româncei este cum dat în urmărire generală şi considerat extrem de periculos.

Tragedia a avut loc joi, 9 februarie 2023, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Marea Britanie, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

În această zi, la orele după-amiezii, pompierii au fost solicitați să intervină la casa în care locuiau cuplul de români. La scurt timp după ce au stins flăcările, salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al Valentinei, iar oamenii legii au stabilit că este vorba despre o crimă.

Mai mult, iubitul româncei, Georgian Constantin, era dispărut, astfel că a devenit principalul suspect. Medicii legişti au descoperit că Valentina a fost iniţial ucisă, iar apoi criminalul a dat foc casei în încercarea de a-şi acoperi urmele.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Românul în vârstă de 42 de ani a fost dat în urmărire generală, iar oamenii legii britanici au transmis că acesta ar fi putut merge în Southampton şi că este extrem de periculos.

Mai mult, polițiștii le-au cerut oamenilor să nu îl confrunte şi să sune la numărul de urgenţă 999, transmit jurnaliștii de la  BBC.

Citește și: Scene dramatice într-o școală din Kazahstan! Trei elevi au fost atacaţi cu toporul şi cuţitul de un coleg


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si