Un caz șocant a avut loc în comuna Cobadin, din județul Constanța. Gândul de a nu fi părăsit de soție se pare că i-a adus sfârșitul unui bărbat. Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, acesta ar fi incendiat casa în care ar fi locuit împreună cu soția și apoi s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Și-a pus capăt vieții pentru a nu fi părăsit

Se pare că gândul de a nu fi părăsit de soție l-a determinat pe un bărbat în vârstă de 44 de ani să recurgă la un gest extrem. Conform informațiilor transmise de sursa citată anterior, un bărbat din comuna Cobadin, din județul Constanța, ar fi dat foc locuinței în care ar fi locuit împreună cu soția sa, apoi s-ar fi spânzurat într-o anexă a casei.

Bărbatul ar fi luat decizia șocantă de a se sinucide pentru că ar fi urmat ca soția să îl părăsească.

Cunoștințele bărbatului ar fi încercat să ia legătura cu acesta de mai multe ori de la izbucnirea incendiului. Din păcate, trupul băratului ar fi fost găsit carbonizat după ce autoritățile au lichidat flăcările.

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc situat în Giurgiu. Mai multe persoane au părăsit locuințele. Cum s-ar fi petrecut incidentul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

casa in flacari

Foto simbol- casă în flăcări

[Sursa foto: istockphotos]

Crimă urmată de sinucidere, în Dolj

La data de 7 martie, în comuna Breasta, polițiștii ar fi fost sesizați că într-o gospodărie s-ar afla două persoane decedate. Se pare că cele două persoane găsite fără viață de autorități ar fi fost soț și soție. 

Soțul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, nu ar fi fost de acord cu dorința soției sale, o femeie în vârstă de 36 de ani, de a pleca în America.

În aceste condiții, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi ar fi luat decizia de a se sinucide. Cei doi nu ar fi avut copii împreună, dar bărbatul ar fi avut un copil din prima căsătorie.

Citește și: Un șofer a scăpat ca prin minune, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren, în județul Argeș

banda politie

Un bărbat și-ar fi ucis soția, apoi s-a sinucis

[Sursa foto: istockphotos]

"În continuare se desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare", au transmis oficialii IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si