Un jandarm afalt în postul de pază la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti a găsit mort de către colegii săi, care efectuau patrulare între obiective.

Citește și: Și-a salvat prietenul de la moarte! Un copil cu fractură la mână a sărit în apă pentru a-și ajuta amicul să nu se înece

Jandarm găsit mort la postul de pază de la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti

În timp ce patrula între obiective, un echipaj și-a zărit colegul fără suflare. Jandarmul aflat în postul de bază la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti a fost găsit fără suflare, prezentând o plagă împușcată în piept.

Potrivit primelor informații, principala ipoteză luată în considerare de autorități este cea a sinuciderii.

Bărbatul avea vârsta de 44 de ani și lucra în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2005, având în prezent funcția de subofițer. Jandarmul a fost declarat "apt psihologic" la ultima testare psihologică, susținută în luna septembrie a anului 2023.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește și: Au dat spargerea vieții! Doi bărbați ar fi furat un seif, dintr-o casă din Timiș. Prejudiciul se ridică la zeci de mii de euro

Jandarmul din postul de pază, găsit mort de colegi

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile? 

"În data de 15 iunie 2024, în jurul orei 01:20, la unul dintre obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Capitalei, echipajul auto care executa patrularea între obiective a observat faptul că jandarmul din postul de pază avea o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu prezenta semne vitale.

Ulterior, echipajul medical sosit la fața locului a confirmat decesul. Menționăm faptul că subofițerul este cadru al Jandarmeriei Române din anul 2005 și, de-a lungul carierei militare, conform carnetului psihologic, nu a fost identificat cu tulburări de natură psihologică.

În ultimii cinci ani, acesta a fost declarat "apt psihologic" în urma susținerii evaluărilor periodice, nefiind consemnate aspecte problematice care să necesite includerea în programe de monitorizare. De asemenea, ultima testare psihologică a susținut-o în data de 26.09.2023, fiind declarat "apt psihologic".

Pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a fost înregistrat un dosar penal privind moartea suspecta a persoanei. În cauză, se efectueaza cercetări cu sprijinul politiștilor din cadrul Poliției Capitalei- Serviciul Omoruri.

Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea colegului nostru, în vârstă de 44 de ani, și rămânem alături de familia sa pentru totdeauna", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si